Мислење за себе

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Што мислите за себе, како личност, а и за физичкиот изглед

Јас на пример мислам дека сум отворен,комуникативен,интересен и добар дечко.Понекогаш можда сум малку пренапорен ама таков сум шо да праам.
А за физичкиот изглед не можам да се пожалам, малку ми е крив носот:pos2: ама не би го изправил и да имам прилика

П.С.Прва тема ми е и ако не ви се свига не ја критикувајте:kajg:

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Арна је бе :pipi:
Ами отворен сум то шо иам го кажувам в лице, не се замарам многу со туѓи мислења има луѓе шо ме иритираат со нивното безвезно зборување и то
Физички и ја иам малце настрана нос хихи

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Секогаш позитивно. Мислам дека и нарцис станав.:pos2::pos2:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
шознам се класирам ко просечен човек... никогаш не сум по фалење... можда и ми треба нова фризура ама косава проколната е .. нит се води нит се тера

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Па за мене искрено многу и не раазмислувам,секогаш го оставам то на другите..
и како шо има една порака:
People who don`t know me, think i`m quiet, people who do.. wish I was
таква сум и јас:kesa:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Многу се двоумам .... или на !?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ќе го цитирам само Мохамед Али при освојување на една од неговите многубројни титули...I AM THE GREATHEST!!

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
лигава сум малку, себична во одредени размери и крајно размазена... ама не сум така лоша личност :smir:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Хумористичен, чувствителен, друштвен, темпераментен, (пре)упорен, (пре)амбициозен, мистериозен, романтичен, фантазер, анти-пушач, анти-алкохоличар, отворен, директен, тврдоглав, суетен --- Тоа сум јас во 15 зборови:).

S

smart ass

Гостин
Имам една чудна особина луге верувајте ме интересира се и сешто апсолутно во сите свери на живот незнам ни самиот зошто е тоа така и дали ова особина ја имат и др луге:toe:

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
мрза тешка,пијаничиште невидено,обожавател на психотропни супстанции:smir:

донекаде амбициозен ама не ептен,и то

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Јас се се сметам себе си за амбициозен човек, со тоа и малце претерувам! сакам да бидам во големо друштво, ама кога работам сакам да бидам сам, несакам никој ни да ми пречеи ни да ми се меша во работата.
Физички, нз, за тоа неможам да зборам за себе, не сметам дека сум грозен, ама и не се замислувам како некој најубава .... или нз што.. тоа е тоа:)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Еј, вака, на час по социологија, професоркава не натера да и напишеме некаков рецепт, било каков..и добро, ја немав поим шо е фората, напишав како се праат поховани кромидни прстени..и и го дадов листот..следен час ми го враќа со психоанализа, точна, до секој збор :)

Цитирам: "Интелигентен, сталожен [може да чека], педантен, одлична смисла за хумор, не секогаш разбран, има не многу блиски другари, но тие кој ги има, се одлично избрани" Завршен цитат :)

Ja само би додал, кежуал момак, обожава добра шала на своја сметка, коа нема никој друг, сам ја праи, секогаш по секоја цена искрен, кажува се у фаца, јес да со мала доза на хумор..

Kajgana Shop

На врв Bottom