Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
128 bit GDDR5 = 256 bit DDR3 = 512 bit DDR2sto go lazete covekot da zima 128 bitna graficka
128 bit GDDR5 = 256 bit DDR3 = 512 bit DDR2sto go lazete covekot da zima 128 bitna graficka
Каква да земе за 4000 ~ ? картата е топ за тие пари.sto go lazete covekot da zima 128 bitna graficka
ako mu e za igri znaci grafickata ,mora da e na 256 bitn, znaci 256 bitna dd3 ke gi vozi igrite podobro iod 128 bitna gddr5, ako ne veruvas probaj so gta4 cista instalacija (bez patchovi-sto gi kinat baranjata na igrata),, pa ke ti stane jasno sto zboram128 bit GDDR5 = 256 bit DDR3 = 512 bit DDR2
ako mu e za igri znaci grafickata ,mora da e na 256 bitn, znaci 256 bitna dd3 ke gi vozi igrite podobro iod 128 bitna gddr5, ako ne veruvas probaj so gta4 cista instalacija (bez patchovi-sto gi kinat baranjata na igrata),, pa ke ti stane jasno sto zboram
Дали ќе работи добро на intel core quadНема никаква разлика, амд ги мрзело да прават нови графички па само го смениле името на 5750 во 6750. Истото се случи и со 5770 и 6770. Нема никаква разлика. Во секој случај, кажи ми каков процесор имаш? Тој може да те кочи, бидејќи AM2 и AM2+ процесорите не се доволни за играње на последните игри. Графичката ќе ти работи, но нема да можеш да ја искористиш целосно.
Зависи од моделот. Ти треба барем Q8400 или ако одиш на послаба верзија ќе треба да клокаш да достигнеш барем 2.8 GHz.Дали ќе работи добро на intel core quad
Да па и тој го имам Q8400 2.66 GHzЗависи од моделот. Ти треба барем Q8400 или ако одиш на послаба верзија ќе треба да клокаш да достигнеш барем 2.8 GHz.
Happy Gaming!Да па и тој го имам Q8400 2.66 GHz
Процесорот ми е тиња поточно кажано слаб е. иначе имам процесор AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.2GHzНема никаква разлика, амд ги мрзело да прават нови графички па само го смениле името на 5750 во 6750. Истото се случи и со 5770 и 6770. Нема никаква разлика. Во секој случај, кажи ми каков процесор имаш? Тој може да те кочи, бидејќи AM2 и AM2+ процесорите не се доволни за играње на последните игри. Графичката ќе ти работи, но нема да можеш да ја искористиш целосно.
Подобро не троши пари. Следат поевтинувања, во меѓувреме собирај пари за нова платформа.Процесорот ми е тиња поточно кажано слаб е. иначе имам процесор AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.2GHz
Немозам веке да чекам побудалев без PC ми рикна графиц. пред месец и од тогас немам пипнато ништо .Но имам во план прво напање и графичка да купам па да ги монтирам на стариот компјутер па после да соберам +некој денар па да купам и др. елементи т.с да склопам солидна конфигурација.Подобро не троши пари. Следат поевтинувања, во меѓувреме собирај пари за нова платформа.
и на двете ќе работи без проблем, ма-да јас би избрал coolermaster бидејќи има гаранција 1050 дена наспроти онаа на spire - 30 дена.Немозам веке да чекам побудалев без PC ми рикна графиц. пред месец и од тогас немам пипнато ништо .Но имам во план прво напање и графичка да купам па да ги монтирам на стариот компјутер па после да соберам +некој денар па да купам и др. елементи т.с да склопам солидна конфигурација.
Гледам се разбираш од оваа област па да те прасам дали 5750 добро ке работи на ова напање http://set.mk/Proizvod.php?vrednost=10&grupa=66&si=22144 или пак ова
http://set.mk/Proizvod.php?vrednost=10&grupa=66&si=22170
Оки на двете ќе работи без проблем, ма-да јас би избрал coolermaster бидејќи има гаранција 1050 дена наспроти онаа на spire - 30 дена.