Мини атомска бомба

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
I prvata neka ja isprobaat vo Pariz na Shanzelize!!!

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
12:15... нато членките дадоа поддршка за американските планови за инсталација на ракетен штит во чешка и полска...

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Е, сеа жешко ќе бидит со Русите.:zlo:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Русите ќе им покажат некоја микро атомска бомба, па ќе се чешаат каде што не ги сврби.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Русите ќе им покажат некоја микро атомска бомба, па ќе се чешаат каде што не ги сврби.
Не бе бате русиве ако мавет мавнато е :smir:

Царь-бомба, односно ’Кралска бомба’ или уште позната како ’Иван’ за оние што ја создале е најголемото нуклеарно оружје кое досега било детонирано. Направена од Советскиот Сојуз во 1961, оваа бомба имала јачина од 50 мегатони, што е еднакво на сите експлозиви кои биле употребени во Втората Светска Војна - помножено со 10.

За видеото ... :vozbud:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А оваа атомска бомба.....ако ја пуштиш во Атина ќе има радијацијана наша територија???? Ако не...јас имам еден предлог за прво тестирање.....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Хах оваа бомба ја пробаа во Албанија пред некое време - ви текнува ?
Значи Атина е супер цел - евентуално

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Dva -tri vakvi Ivana i nema potreba da razmisluvate sto utre :)
odkako ja detoniraa Rusite vednas ja stavija ad akta, a planetata i den denes, a i toprva ke ima problemi od taa KLOCA u dupe......
a toa u albanija...pa toa ne e ni pixel na gornata sporedbena skica...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па одкако Албанија се согласи да биде прва земја за тестирање на мини атомската бомба,стана практично преку ноќ сигурен патник за НАТО.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Па одкако Албанија се согласи да биде прва земја за тестирање на мини атомската бомба,стана практично преку ноќ сигурен патник за НАТО.
Ионака пред некоја недела им направија увертира. :pos2:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Има некаде некоја атомска отповеќе? Би сакал да ја тестирам на Атина, да видиме како ке се покажи. Немора да е многу јака, доволно е една од тие малите како за Хирошима.

Инаку би требало атомската енергија да ја користат попаметно, за правење ел. енергија а не за бомби.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Има некаде некоја атомска отповеќе? Би сакал да ја тестирам на Атина, да видиме како ке се покажи. Немора да е многу јака, доволно е една од тие малите како за Хирошима.

Инаку би требало атомската енергија да ја користат попаметно, за правење ел. енергија а не за бомби.
И не требат да е многу јака,

само Атина да ја срамнит,

зш секако другото се е наше

МАКЕДОНСКО :)

па да си го вратиме :)

Упс малце забегав :)

Kajgana Shop

На врв Bottom