Милка vs Нестле?

Milka vs Nestlé

• Вкупно гласачи
    397
E

elence*$

Гостин
милка дефинитивно....ммм особено овие што излегоа пак сега,руско чоколадо мх,мх прекрасно.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја да ви признаам, не јадам чоколади! :) :) :)
Стварно е невероватно, ама вистина е! А иначе Милка највише ја МРЗАМ некако занигде се Милка чоколадите, Нестле нешто подобри.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Ја да ви признаам, не јадам чоколади! :) :) :)
Стварно е невероватно, ама вистина е! А иначе Милка највише ја МРЗАМ некако занигде се Милка чоколадите, Нестле нешто подобри.
zanigde bile milka cokoladite?? hm....bez zborovi ostanav... ako milka se zanigde togas ne znam vekje .......a nestle bile NESTO podobri?? hm....a koja e za tebe najdobra??

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
језда Nestlé у брзо време беа подновени, али не си се откажувам никако од Milka..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Сега и двете имаат наградни игри. Јас збирам омоти од Нестле :wink:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Милка се фини ама мислам дека се малку поскапи од Нестле. Ги сакам и двете подеднакво ама некако Нестлето повеќе ме заситува (а и поефтино е) :-D

Член од
10 мај 2007
Мислења
107
Поени од реакции
0
milka dietalnata e najubaa cokolada , ama so ogled na toa deka nekomu mu smeta cenata ("100 denari") , i dvete sa dobri , ama milka ima povece izbor, povece vkusovi , pa mislam milka

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Ima Milka koi se dobri a ima i Nestle istotaka. Eve sega izleze novo Nestle stracatela (belo so vnatre seckano suseno ovosje) koe vaka mnogu mi se dopagja. No milka pa ima svoj originalen smek koj vo nikoe cokolado pa go nema. Neopredelen sum vo anketata,

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
milka milka milka.... i pak milka
luffle... ruska... pa sto imase edno vreme so jogurt i portokali bela bese... uffff..... ice... so cimet.. vanila....of lele... sto trebase da ja vidam temava... trcam jas sega vo prodavnica​

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Milka Caramela... сакаш да ти купам една? :)

Член од
11 ноември 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
abe milka si e milka. nestle ne mi se sviga neznam zaso vkusot ne e kako na milka. milka rulz ok.

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
Кога станува збор за црно чоколадо, јас без да размислам се одлучувам за Najlјepshe zelje со бисквити. Поубав млечен вкус од тој за мене нема!
А кога би морала да бирам Nestle или Milka, би одбрала Nestle Strachatela, најубаво ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom