Милан-Рома, 18.12.10 - 20:45

Кој ќе биде победник?

• Милан

Гласови: 42 58,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 18,1%
  • Рома

Гласови: 17 23,6%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
у пм лошо играме,кажав дека Ранко ја утнал формацијата и ифрачите, второ Пизаро наместо Бриги да го видам и Тоти наместо Адриано и може Сисињо место Бурдисо...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
кажав јас, губиме од глупи тимови,али Милан ќе го победиме... една работа ме сеќира, можно ли е трансферот на Бориело кој го направија Берлускуни и Сенси да влијае на резултатот на утрешниот двобој :/ можеби глупо размислувам, но има некоја логика...
Ми се допаѓа како размислуваш, барем за сега :))

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Честито победа на фановите на Рома. Милан не ги искористи своие шанси а Рома ја искористи нивната.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Честитки до Романелите , тапа утакмица и знаев дека само ваков некој глуп гол може да падне на било која страна.

Све све али на цела мука на сваки кадар на Бориело се газев од смеење, по смешна фризура неам видено у животов, има ли типот огледало дома да му ебем !

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ова ко Ибрахимович нас шо ни напрај. "Тој шо си го ранел...", како беше то? :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
фала фала, е така е во фудбалот Милан имаа поубава игра и повеќе шанси, но на Ибра не му беше денот, затоа Рома казни за тоа, односно Бориело и Менез, една шанса за Бориело и го казни својот бивши клуб... полека го засакав овој Бориело :)

абе ви кажав јас дека Милан ќе го победиме!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
фала фала, е така е во фудбалот Милан имаа поубава игра и повеќе шанси, но на Ибра не му беше денот, затоа Рома казни за тоа, односно Бориело и Менез, една шанса за Бориело и го казни својот бивши клуб... полека го засакав овој Бориело :)

абе ви кажав јас дека Милан ќе го победиме!!

Мора да е до фризурата :pos:

Иначе да продужиме да ги мачкаме слабиве екипи како Каљари, Бреша, Интер и другите , не ме загрижува многу поразов исто како и тој од Јуве !

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
Мора да е до фризурата :pos:
:pos::pos: фризот му е класично тенџере

--- надополнето ---

сеуште играме бош фудбал, но знам дека во вотриот дел од сезоната ќе бидеме многу подобри и ќе играме убав фудбал... кога можевме на Интер да им стопиме 20 бода позитива, зошто да не на Милан 7 бода :icon_lol::icon_lol:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Фала фала :)

Досадна игра во секој случај,срекен сум за 3те бода али од играта не .. сепак победивме во многу важен натпревар

Kajgana Shop

На врв Bottom