Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.046
- Поени од реакции
- 6.074
Е поради тоа ме нервурат тие глупи судиски грешки потоа во натпреварот компензираат и уште толку го расипат натпреваротРачунајте на полувреме дека судииве ќе ја видат снимката и да има пенал пример за Јуве во второ, нема да го судат. Или па ќе досудат пенал за Милан што не би бил суден во 99% од ситуациите. Увек е така.
Се рачуна и тој фудбалер што е надвор, таков гол примија жабарите од Холандија на ЕП во 2008 и знам тогаш излегоа со такво објаснување од УЕФА.Абе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Офсајд не е во никаков случај, поради тоа што Видал е надворот од теренот ненамерно. Доколку би бил надов под фаул, судијата да му дал наредба да излезе, тогаш ова би било офсајд.Абе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Има логикаАбе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Ова го нема ни у англијаеве како Губентус има најдобра одбрана...![]()
Затоа губат сеа од шо има големи мудаAх Конте, Конте дефинитивно има ГОЛЕМИ МУ*А да излезе со ваква ризична 3-5-2 формација.. Една анализа од мене, бидејќи Милан ќе ја загуби средината на теренот бидејќи каде каде Јуве се посилни на средината, свесно ќе ја препуштаат играта на Јуве и ќе идат на контри каде што имаат и те како ОГРОМНИ шанси бидејќи со 3 у одбрана ќе игра Јуве а притоа Милан во напад ќе ги има Пато и Робињо ептен ќе создаваат проблеми бидејќи се брзи и технички потковани.. Да играше Ибра ќе ја кочеше оваа игра на Милан, која според мене вечерва опасни ќе бидат од контри .. Дефинитивно Јуве ја добива играта во средината ...