Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.042
- Поени од реакции
- 6.070
МУНТАРИ ТЕ МОЛАМ ВРАТИ СЕ ВО ИНТЕР !!!!!!!!
МУНТАРИ ТЕ МОЛАМ ВРАТИ СЕ ВО ИНТЕР !!!!!!!!
Е поради тоа ме нервурат тие глупи судиски грешки потоа во натпреварот компензираат и уште толку го расипат натпреваротРачунајте на полувреме дека судииве ќе ја видат снимката и да има пенал пример за Јуве во второ, нема да го судат. Или па ќе досудат пенал за Милан што не би бил суден во 99% од ситуациите. Увек е така.
Се рачуна и тој фудбалер што е надвор, таков гол примија жабарите од Холандија на ЕП во 2008 и знам тогаш излегоа со такво објаснување од УЕФА.Абе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Офсајд не е во никаков случај, поради тоа што Видал е надворот од теренот ненамерно. Доколку би бил надов под фаул, судијата да му дал наредба да излезе, тогаш ова би било офсајд.Абе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Има логикаАбе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Ова го нема ни у англија жими све до вчера мислев дека у англија има најслабо судење ама ова го пројде секоја мера па што треба да се напрае па да нема вакви ситиуацијееве како Губентус има најдобра одбрана...
Затоа губат сеа од шо има големи мудаAх Конте, Конте дефинитивно има ГОЛЕМИ МУ*А да излезе со ваква ризична 3-5-2 формација.. Една анализа од мене, бидејќи Милан ќе ја загуби средината на теренот бидејќи каде каде Јуве се посилни на средината, свесно ќе ја препуштаат играта на Јуве и ќе идат на контри каде што имаат и те како ОГРОМНИ шанси бидејќи со 3 у одбрана ќе игра Јуве а притоа Милан во напад ќе ги има Пато и Робињо ептен ќе создаваат проблеми бидејќи се брзи и технички потковани.. Да играше Ибра ќе ја кочеше оваа игра на Милан, која според мене вечерва опасни ќе бидат од контри .. Дефинитивно Јуве ја добива играта во средината ...