Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Рачунајте на полувреме дека судииве ќе ја видат снимката и да има пенал пример за Јуве во второ, нема да го судат. Или па ќе досудат пенал за Милан што не би бил суден во 99% од ситуациите. Увек е така.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Бориело кое дрво е само. И Квајарела не е којзнае што.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Чист како солза гол не им се призна на Милан :facepalm: ама Милан е подобар противник ако не смени нешто Јувентус во играта црно им се пишува
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 21:23 ---
Рачунајте на полувреме дека судииве ќе ја видат снимката и да има пенал пример за Јуве во второ, нема да го судат. Или па ќе досудат пенал за Милан што не би бил суден во 99% од ситуациите. Увек е така.
Е поради тоа ме нервурат тие глупи судиски грешки потоа во натпреварот компензираат и уште толку го расипат натпреварот

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Абе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:

ps.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
еве како Губентус има најдобра одбрана... :tapp:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Juventus se vrakja na starite pateki od pred 2006 ta godina - SUDIITE SE NA NIVNA STRANA.:(

Arno ama zatoa ocekuvam do krajot Bonucci da bide "nasiot" najdobar igrach:pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Абе ова не е офсајд? Видал беше надвор од терен, колку шо видов од една снимка (затоа ја крева и раката). Не сум сигурен, но мислам дека беше во офсајд Мунтари:
Се рачуна и тој фудбалер што е надвор, таков гол примија жабарите од Холандија на ЕП во 2008 и знам тогаш излегоа со такво објаснување од УЕФА.

Иначе не е можно линискиот од тој агол на кој што се наоѓаше да не го приметел оноа, ја од тв што пратам пренос убеден бев дека е гол, очигледно беше, реални да бидеме.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Офсајд не е во никаков случај, поради тоа што Видал е надворот од теренот ненамерно. Доколку би бил надов под фаул, судијата да му дал наредба да излезе, тогаш ова би било офсајд.

Сличен гол даде Холандија на ЕУ 2008, Панучи беше надвор од терен. Се жалеше на удар, но бидејќи сам го напушти исто како да било чиста ситуација, иако негледајќи го Панучи тогаш, Нистерлој би бил во офсајд.

p.s. Барем ако е такво правилото. А мислам дека е такво.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.952
Поени од реакции
73.727
Има логика :icon_mrgr:

Како што кажаа и над мене, може да суди офсајд ако Видал беше повреден и да лежеше надвор. Т.е. и тогаш можеше да биде гол, освен ако играчот не е изнесен со дозвола од судијата.

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Еј колку ми е крив што лично не познавам навивач на Јуве. Па против ваков тим ли се бориме за скудето. Ќе бидам реален, прв пат ги гледам Јуве оваа сезона и очајни се. Бориело не е ни за во Ц1 лига, Киелини сака Робињо дома да си го носи... Само се надевам дека ќе победи Милан за се да биде регуларно. Браво за Суљо, стварно е ѕвер. За чистиот гол воопшто нема да коментирам, сите знаеме што се случи.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
еве како Губентус има најдобра одбрана... :tapp:
Ова го нема ни у англија :facepalm:жими све до вчера мислев дека у англија има најслабо судење ама ова го пројде секоја мера па што треба да се напрае па да нема вакви ситиуације

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Aх Конте, Конте дефинитивно има ГОЛЕМИ МУ*А да излезе со ваква ризична 3-5-2 формација.. Една анализа од мене, бидејќи Милан ќе ја загуби средината на теренот бидејќи каде каде Јуве се посилни на средината, свесно ќе ја препуштаат играта на Јуве и ќе идат на контри каде што имаат и те како ОГРОМНИ шанси бидејќи со 3 у одбрана ќе игра Јуве а притоа Милан во напад ќе ги има Пато и Робињо ептен ќе создаваат проблеми бидејќи се брзи и технички потковани.. Да играше Ибра ќе ја кочеше оваа игра на Милан, која според мене вечерва опасни ќе бидат од контри .. Дефинитивно Јуве ја добива играта во средината ...
Затоа губат сеа од шо има големи муда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom