Миксање, продуцирање електронска музика - се околу ова

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Абе има некој кој кје сака да ми праи Хип-Хоп битови,односно да бидам под негова продукција:):pos2:Да си ја пробам срејчата за да не си праам сам битови:pos2:Позз

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.488
Само рнб и турбо фол, хип хоп слабо.

П

Паган-др

Гостин
Абе има некој кој кје сака да ми праи Хип-Хоп битови,односно да бидам под негова продукција:):pos2:Да си ја пробам срејчата за да не си праам сам битови:pos2:Позз
Ако си од Скопје, имам препорака за тебе :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.488
Па,не е нешто тешко за хип-хоп јас да знам како работи FL6 Кје си праам сам ама појма неам,тешко ми иде :)ПОзЗ
Опуштено, баткото се зеза :icon_lol:

http://www.flstudio-tutorials.com/
http://fruity--loops.blogspot.com/

Од пиле млеко...искрено не се бафтарам со фрути, да бидам искрен знам една решетка да направам и толку, многу ми е нинтендо без навреда...
Еве и некој што се разбира и го работи фрути, на пример kiksuperman може да се најде да помогне...поз :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Имам другарче го растура фрути лупс... еве една песна што ја има напраено он
песнава после е снимана кај токсикологија у студио.. али инструменталката е негова скроз
има уште многу многу многу песни ( само инструменталки ) што му скапуваат у пц.. неупотребени има и некој хауфчиња .. некој трансчиња.. баш ке прикачам нешто... Само кажете некој сајт кај што можам да аплоудирам аудио.. па да може да се пушти да се слуша ?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Имам другарче го растура фрути лупс... еве една песна што ја има напраено он
песнава после е снимана кај токсикологија у студио.. али инструменталката е негова скроз
има уште многу многу многу песни ( само инструменталки ) што му скапуваат у пц.. неупотребени има и некој хауфчиња .. некој трансчиња.. баш ке прикачам нешто... Само кажете некој сајт кај што можам да аплоудирам аудио.. па да може да се пушти да се слуша ?
abe uloadiraj na rapidshare staj link ovde ke go downloadirame i ke slusneme ... pozz

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
...
Еве и некој што се разбира и го работи фрути, на пример kiksuperman може да се најде да помогне...поз :wink:
Еве нешто од мене. :)

Ремикс на Exhale од System F (aka Ferry Corsten) & Armin van Buuren.

Транс со псај елементи, тотално сработен на FL Studio за 2-3 дена + AKG K240II студиски слушалки, ама ми се смачи и го истуркав набрзина и затоа има многу "flaws" во траката.

За преслушување Клик овде!

И на youtube ја ставил некој првата моја издадена трака, Macedonia. :)

+ мој ремикс на истата трака ама uplifting trance верзија овде!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.488
Парче kik :wink:

btw семплови од ''ep''-то што треба да излезе за Liquid Tune Rec на 15ти
(96kBit јбг :pos: )

Како и "pandora's hope" [breaks,trance] издадена во јануари за "walhala" (liquid tune rec)

Jar Jar Binks - Pandora's Hope [Walhala]

Другите издадени, понатаму на јутубу, ако се најде некој добар да ги плесне, мојов нет е тиње :( :icon_lol:
Евентуално @ Mans Myspace Exit music tv или LTR Myspace

Btw Liquid Tune по издавањето на Walhala (амбиент), Dna Chain (+ coming soon MetemPsychosis, Microverse & Ahyasix EP тренсоваќе) итн... сега е во потрага по млади и надежни момци/девојки во врска со компилирање на dnb/dubstep компилационен...сите заинтересовани, бујрум > contactliquidtune@mail.com

Поздрав најздрав и правете музика, најако е
! (ептен офтопик реклами испфрчеа, се извинувам, возбуда)

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Еве нешто од мене. :)

Ремикс на Exhale од System F (aka Ferry Corsten) & Armin van Buuren.

Транс со псај елементи, тотално сработен на FL Studio за 2-3 дена + AKG K240II студиски слушалки, ама ми се смачи и го истуркав набрзина и затоа има многу "flaws" во траката.

За преслушување Клик овде!

И на youtube ја ставил некој првата моја издадена трака, Macedonia. :)

+ мој ремикс на истата трака ама uplifting trance верзија овде!
Го познаваш Wav-E?

Kajgana Shop

На врв Bottom