- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 185
Абе има некој кој кје сака да ми праи Хип-Хоп битови,односно да бидам под негова продукција:pos2:Да си ја пробам срејчата за да не си праам сам битови:pos2:Позз
Ако си од Скопје, имам препорака за тебеАбе има некој кој кје сака да ми праи Хип-Хоп битови,односно да бидам под негова продукција:pos2:Да си ја пробам срејчата за да не си праам сам битови:pos2:Позз
Од Прилеп сумАко си од Скопје, имам препорака за тебе
Па,не е нешто тешко за хип-хоп јас да знам како работи FL6 Кје си праам сам ама појма неам,тешко ми иде ПОзЗСамо рнб и турбо фол, хип хоп слабо.
Kolkav si?Од Прилеп сум
Па,не е нешто тешко за хип-хоп јас да знам како работи FL6 Кје си праам сам ама појма неам,тешко ми иде ПОзЗ
Опуштено, баткото се зезаПа,не е нешто тешко за хип-хоп јас да знам како работи FL6 Кје си праам сам ама појма неам,тешко ми иде ПОзЗ
abe uloadiraj na rapidshare staj link ovde ke go downloadirame i ke slusneme ... pozzИмам другарче го растура фрути лупс... еве една песна што ја има напраено он
песнава после е снимана кај токсикологија у студио.. али инструменталката е негова скроз
има уште многу многу многу песни ( само инструменталки ) што му скапуваат у пц.. неупотребени има и некој хауфчиња .. некој трансчиња.. баш ке прикачам нешто... Само кажете некој сајт кај што можам да аплоудирам аудио.. па да може да се пушти да се слуша ?
Неам акаунт.. а и сеа кој нема акаунт.. ретко да симнеabe uloadiraj na rapidshare staj link ovde ke go downloadirame i ke slusneme ... pozz
www.uploading.com - primer samo dadov ne morashe da bide rapidshareНеам акаунт.. а и сеа кој нема акаунт.. ретко да симне
Еве нешто од мене....
Еве и некој што се разбира и го работи фрути, на пример kiksuperman може да се најде да помогне...поз :wink:
Го познаваш Wav-E?Еве нешто од мене.
Ремикс на Exhale од System F (aka Ferry Corsten) & Armin van Buuren.
Транс со псај елементи, тотално сработен на FL Studio за 2-3 дена + AKG K240II студиски слушалки, ама ми се смачи и го истуркав набрзина и затоа има многу "flaws" во траката.
За преслушување Клик овде!
И на youtube ја ставил некој првата моја издадена трака, Macedonia.
+ мој ремикс на истата трака ама uplifting trance верзија овде!
Да..Го познаваш Wav-E?