- Член од
- 1 јуни 2015
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 13
Da be, pa ist ovoj Asad gi drzese pod ostra cizma pred vojna ,a i sega ist ovoj Asad gi ubiva.ок
абе јадни Луге
АСАД можда не беше мек ама им беше поарно од сега.
Da be, pa ist ovoj Asad gi drzese pod ostra cizma pred vojna ,a i sega ist ovoj Asad gi ubiva.ок
абе јадни Луге
АСАД можда не беше мек ама им беше поарно од сега.
ASAD vo spoedba so onie koj go kontoliraat terenot e Mirotvorec.Da be, pa ist ovoj Asad gi drzese pod ostra cizma pred vojna ,a i sega ist ovoj Asad gi ubiva.
Асад е тој што у Сирија убива невини луѓе моментално?Da be, pa ist ovoj Asad gi drzese pod ostra cizma pred vojna ,a i sega ist ovoj Asad gi ubiva.
Браво , ја и ти станавме исто мисленици.Асад е тој што у Сирија убива невини луѓе моментално?
Стварно?
Свака част. Спремаш куфери или само по интернет ги подржаваш мачениците?
Da tocno ,ama pozadi ekranot i tastaturata ,odi vo Siria i prasaj gi starite sirijci kako ziveele vo vreme na Hafidh Asad i na ovoj Bashar ,pa togas dojdi i pisuvaj tuka glupostiASAD vo spoedba so onie koj go kontoliraat terenot e Mirotvorec.
А ти беше и ги праша?Da,t
Da tocno ,ama pozadi ekranot i tastaturata ,odi vo Siria i prasaj gi starite sirijci kako ziveele vo vreme na Hafidh Asad i na ovoj Bashar ,pa togas dojdi i pisuvaj tuka gluposti
A bre drugar zasto zboris gluposti ,10 godini sum ziveel vo Siria i znam kako e ,ziti se nemoj da mi drzis lekcia za nesto sto ne znaes[DOUBLEPOST=1433950204][/DOUBLEPOST]Асад е тој што у Сирија убива невини луѓе моментално?
Стварно?
Свака част. Спремаш куфери или само по интернет ги подржаваш мачениците?
Pogore imas odgovorА ти беше и ги праша?
И шо ти кажаа?
И сакаш да кажиш дека Асад е лошиот, а вие другите се миротворци и китки за мирисање?A bre drugar zasto zboris gluposti ,10 godini sum ziveel vo Siria i znam kako e ,ziti se nemoj da mi drzis lekcia za nesto sto ne znaes[DOUBLEPOST=1433950204][/DOUBLEPOST]
Pogore imas odgovor
Jas ne sum od tie sto gi spomnuvas,nemoj pogresno da me svakasИ сакаш да кажиш дека Асад е лошиот, а вие другите се миротворци и китки за мирисање?
За малку ќе ти поверував.
Не ти дозволува ЕУ да организираш превоз... формално не ти кажува ама заткулисно има други работи... ова е најголем театар што постои...Бедната?
Не би рекол дека е бедна земја која троши милиони за украсна ограда на мост или сади палми кај што не никнат... и да не набројувам.
Како и да е, наместо да организира превоз на овие, што помалку да ги имаме тука, они ги пуштаат да се шлаат наваму натаму, да ги пљачкаат локални шерифи, учк-банди, да гинат по патишта, да се бутаат у возови, да кочат железнички сообраќај и сл.
Да имаше еден со грам мозок у власта, до сеа ќе пресметаше дека сите овие срања шо се дешаваат со нив, многу повеќе коштаат и повеќе штета прават, отколку што би коштала организација на овој транзит.