Не се секирај.Денес се гледа појасно!Имаш уште една шансаништо не видов..
фак.
Во колку часот ќе е најмасовно?Не се секирај.Денес се гледа појасно!Имаш уште една шанса
Нема термин закажано за "најмасовно". Има преку цела ноќ, додека е темно.Во колку часот ќе е најмасовно?
Другар, ќе ги има уште некој ден. Ако седиш на некое темно место сигурно ќе забележиш некој. Јас синоќа седев со друштво оддалечени од градот, во една темница и не ни беше намерата да гледаме метеори, но видовме 10тина поголеми. Седи на темно место и ќе видиш. Мене ми пречеше полната месечина. Ко рефлектор беше сношти.Zaradi zaebanoto vreme kade sto se naojdzam momentalno, ne vidov nisto, posto nitu eden meteor ne gi pominuva oblacite...
Ne e bitno, vo minatite godini imam videno preku stotina bolidi (brzite i svetli meteori, kakvi sto najcesto se perseidite), od koi 1 eksplodira pred da izgori. E toa bese maestralno.
Doesn`t matter... povejce srejca, slednata godina.![]()
Znam.Другар, ќе ги има уште некој ден. Ако седиш на некое темно место сигурно ќе забележиш некој. Јас синоќа седев со друштво оддалечени од градот, во една темница и не ни беше намерата да гледаме метеори, но видовме 10тина поголеми. Седи на темно место и ќе видиш. Мене ми пречеше полната месечина. Ко рефлектор беше сношти.
Ќе има, само со помал интензитет.Нема реприза вечерва?![]()