Метеорски дожд

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.439
Поени од реакции
5.130
Zaradi zaebanoto vreme kade sto se naojdzam momentalno, ne vidov nisto, posto nitu eden meteor ne gi pominuva oblacite... :mad:

Ne e bitno, vo minatite godini imam videno preku stotina bolidi (brzite i svetli meteori, kakvi sto najcesto se perseidite), od koi 1 eksplodira pred da izgori. E toa bese maestralno.

Doesn`t matter... povejce srejca, slednata godina. :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Zaradi zaebanoto vreme kade sto se naojdzam momentalno, ne vidov nisto, posto nitu eden meteor ne gi pominuva oblacite... :mad:

Ne e bitno, vo minatite godini imam videno preku stotina bolidi (brzite i svetli meteori, kakvi sto najcesto se perseidite), od koi 1 eksplodira pred da izgori. E toa bese maestralno.

Doesn`t matter... povejce srejca, slednata godina. :)
Другар, ќе ги има уште некој ден. Ако седиш на некое темно место сигурно ќе забележиш некој. Јас синоќа седев со друштво оддалечени од градот, во една темница и не ни беше намерата да гледаме метеори, но видовме 10тина поголеми. Седи на темно место и ќе видиш. Мене ми пречеше полната месечина. Ко рефлектор беше сношти.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
да го е*ам метеорскиот дожд..извадив лаптоп на тераса и седеВ ко луд на тераса до 4 сабајле и пак ништо..глупости :)

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.439
Поени од реакции
5.130
Другар, ќе ги има уште некој ден. Ако седиш на некое темно место сигурно ќе забележиш некој. Јас синоќа седев со друштво оддалечени од градот, во една темница и не ни беше намерата да гледаме метеори, но видовме 10тина поголеми. Седи на темно место и ќе видиш. Мене ми пречеше полната месечина. Ко рефлектор беше сношти.
Znam. :) Ama ne e isto koga ce bide pikot...

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
К

Кнез Мишкин

Гостин

Вчера 2-3 видов, вечер настапуваме со тешка артилерија од телескопи. :D