Не се секирај.Денес се гледа појасно!Имаш уште една шансаништо не видов ..
фак.
Во колку часот ќе е најмасовно?Не се секирај.Денес се гледа појасно!Имаш уште една шанса
Нема термин закажано за "најмасовно". Има преку цела ноќ, додека е темно.Во колку часот ќе е најмасовно?
Другар, ќе ги има уште некој ден. Ако седиш на некое темно место сигурно ќе забележиш некој. Јас синоќа седев со друштво оддалечени од градот, во една темница и не ни беше намерата да гледаме метеори, но видовме 10тина поголеми. Седи на темно место и ќе видиш. Мене ми пречеше полната месечина. Ко рефлектор беше сношти.Zaradi zaebanoto vreme kade sto se naojdzam momentalno, ne vidov nisto, posto nitu eden meteor ne gi pominuva oblacite...
Ne e bitno, vo minatite godini imam videno preku stotina bolidi (brzite i svetli meteori, kakvi sto najcesto se perseidite), od koi 1 eksplodira pred da izgori. E toa bese maestralno.
Doesn`t matter... povejce srejca, slednata godina.
Znam. Ama ne e isto koga ce bide pikot...Другар, ќе ги има уште некој ден. Ако седиш на некое темно место сигурно ќе забележиш некој. Јас синоќа седев со друштво оддалечени од градот, во една темница и не ни беше намерата да гледаме метеори, но видовме 10тина поголеми. Седи на темно место и ќе видиш. Мене ми пречеше полната месечина. Ко рефлектор беше сношти.
Ќе има, само со помал интензитет.Нема реприза вечерва?