ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Aбе јас слушам блек исто ама тоа шминкањето ми е некако апсурдна работа бе
Kiss се жени, затоа се шминкаат.Mr.Crowley напиша:Koga ke vidis i kiss se crtaat pa ne se metalci
Цртањето е ОК за бенд кој настапува на сцена, ама вака некој во публика да се црта, па уште и лошо...koga ke vidis i kiss se crtaat pa ne se metalci
ajde be kiss se proglaseni za bogovi na rockot i za dzabe gene simons ne roknal tolku zeniKiss се жени, затоа се шминкаат.
koj gi proglasi za bogovi ziti se?ajde be kiss se proglaseni za bogovi na rockot i za dzabe gene simons ne roknal tolku zeni
Ако ти набиле комплекс пошо и без и со шминка се поубај од тебе, твој проблем. KISS да беа жени ќе имаа статус како Фифи или Боки13 кај нас, а не да бидат прогласени за богови на хард рокот и најпознат претставник на шок рокот. Опстанаа на сцена 35 години, и покрај многу несреќни околности (Ерик Кар кој почина како дел од бендот, и Марк Сент Џон кој го напушти бендот заради влошена здравствена состојба, и по долго и мачно боледување почина пред три години). Педерчиња во понашање и женчиња не опстојуваат на сцена толку долго, па ако вкусот ти е толку излитен, нека се жени, не планирам да ти наметнувам мислење и да ти елаборирам за големината и значењето на KISS во светската музика, освен ако дополнително не побараш.Kiss се жени, затоа се шминкаат.
Истиот што го прогласи Присли за крал на рок ен ролот. Публиката, медиумите и музичките критичари.koj gi proglasi za bogovi ziti se?
a okolu rokanjeto dejvid li rot e neprikosnoven
Eпа морам да кажам дека едно 6-7 постови се оф топик ама и не можам да се воздржам да не кажам дека ти сигурно никој не прегласуваш за бог на рокот.koj gi proglasi za bogovi ziti se?
a okolu rokanjeto dejvid li rot e neprikosnoven
definitivno ni oni ne znaat so praat poso se praat neso emovci neso metalci a neka drmnat 2-3 4asi vince i pusti im malce turbo folk i odma ajmoo da plesemo ali ne se zamaram poso se glea koj stv si saka rok i metal a koj privremeno samo se prai deka eНезнам што е форава.. Одам у парк сите што до вчера шетаа миничи и штикли..оп.. преку ноќ металки станале.
Во Јбт отидов да видам што нови фаци има.. Цела прва - сите нови фаци емо, даркери и металци.
Корчагин - исто
Што се дешава? Дали сите што до вчера беа *крем де ла крем еурокрем* станаа металци??? Металот нов тренд?
Или неможат да ја најдат границата помеѓу емо и метал?
А сега кое одделение си?koga bev sedmo osmo odd.se oblekuvav taka zs slusam rock i metal od koga znam za mene.. togas me vikaa sektashka bez da znaat ustvari so znaci toa.. istite tie sega se metalci emovci rokeri e.t.c. e.t.c. ete toa me nervira i me vadi od takt...
Јас си се облекувам како сакам и ич ку** не ме боли кој што мисли за мене и дали јади говна за мене секој има право на свое мислење,ама не терба да се зборува со предрасуди за нешто што тие гимназиски педери и кремови(обично тие се оние кои тропаат без врска)не го разбираат и не го знаат...koga bev sedmo osmo odd.se oblekuvav taka zs slusam rock i metal od koga znam za mene.. togas me vikaa sektashka bez da znaat ustvari so znaci toa.. istite tie sega se metalci emovci rokeri e.t.c. e.t.c. ete toa me nervira i me vadi od takt...
maturantka.. i uste sum istaА сега кое одделение си?