Место кое ви оставило најголем впечаток?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
До сега онака навистина да ме воодушеви место кај што сум бил е Шарм ел Шеик ама под вода (бидејќи над вода има само сува земја и ништо друго) , каде што живиот свет плени со своите бои и разноликост, што да правам повеќе вредност давам на природата отколку на општеството

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A be, најубо место...хмммм...освен дома...шо знам...на Матка или Мариово, село Зовиќ.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Ловран и Опатија - Хрватска, а многу ми се свигат пошто Ловран е толку мирно место и многу ОК пеопле, и преку ден си кулираш, а нокниот живот на само 4-5 км во Опатија - За млади ТИП-ТОП.

Член од
29 април 2005
Мислења
236
Поени од реакции
1
Амстердам (иако кратко) - не се доловуваат убавите моменти од тесните улици, кратките мостови, каналите, и целосната слобода за секс анд дрогс (не мнногу битно) ама убаво да се види и доживее.

БудимпеШта (не цел град) - имаше едено местенце напуШтено (сквотирано) адаптирано во бар. Прекрасно место каде Што одат по урбани луѓе (претежно странци) на чилл, реге и амбиент музиче. Во местото не беШе инвестирано многу, зидовите си беа излупени, делови од покривот (летна тарасичка) беа паднати/срушени. Неверојатно опуШтено место на масивна архитектура и отворено небо.

Член од
14 април 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
ragazza напиша:
Top 10 mesta :

2.Kefalonia - Myrtos bay posebno , nevidena ubavina e ovaj grcki ostrov..
Ah Kefalonija..Ke ja vidam ova leto. Edvaj cekam. Gledav sliki i stvarno e prekrasno. Vo zivo sigurno sto pati poubavo.

Inaku najubavoto mesto sto sum go posetila e Pariz. Grad so najubava arhitektura vo Evropa. London e isto taka prekrasen ama na drug nacin, sosema porazlicen od Pariz. Kembridz, Oxford..
Ima edno mesto sto mi ostavi vpecatok a ne se sekavam na imeto. Epten malo mesto vo Avstrija blisku do Inzbruk. Mnogu interesna arhitektura, cuvstvoto e kako da si vo nekoe drugo vreme.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Grace напиша:
Ah Kefalonija..Ke ja vidam ova leto. Edvaj cekam. Gledav sliki i stvarno e prekrasno. Vo zivo sigurno sto pati poubavo.

Inaku najubavoto mesto sto sum go posetila e Pariz. Grad so najubava arhitektura vo Evropa. London e isto taka prekrasen ama na drug nacin, sosema porazlicen od Pariz. Kembridz, Oxford..
Ima edno mesto sto mi ostavi vpecatok a ne se sekavam na imeto. Epten malo mesto vo Avstrija blisku do Inzbruk. Mnogu interesna arhitektura, cuvstvoto e kako da si vo nekoe drugo vreme.
Spakovaj me vo eden kufer i zemime so tebe : ) Ne ocekuvaj nekoj lud noken zivot ama veceri i denovi vo prekrasna okolija a za zurka Zakynthos e na 3 sati so brodce :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Albena vo Bugarija sum bil dva pati i mislam deka mestoto e super

B

BushMan

Гостин
Метеори - Грција кој ги видел знае, а кој не видел нека ги посети.

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Meteori mesto sto te ostava bez zdiv,prekrasno ,neam zborovi osven deka treba da se poseti.

Inaku golemite gradovi nemozat da me odushevat,mozam da kazam deka i uopste ne me interesiraat.
Sakam mali gradcinja,sredeni,cisti,so istorija i kultura.
Firenza, Vevey (Svajcarija), Montreaux i dr.

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
Париз! Точно под Ајфеловата кула во 03:00 часот. Додуша неосветлена и изгледаше како огромен црн џин што го допира небото! Тој поглед ми го одзема здивот!

Член од
14 април 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
ragazza напиша:
Spakovaj me vo eden kufer i zemime so tebe : ) Ne ocekuvaj nekoj lud noken zivot ama veceri i denovi vo prekrasna okolija a za zurka Zakynthos e na 3 sati so brodce :)
Ingen problemen ragazza, jag vill :)

Go imas gledano Mandolinata na kapetan Corelli? Filmot e sniman vo Kefalonija. Prekrasni pejsazi, prekrasen film.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Има едно место на Јадран,Супетар се вика.На островот Брач се наоѓа. Е таму, има едно незаборавно место, за мене и мојот сакан. И една клупа на местото,на која јас и тој, прво се каравме, па долго разговаравме, а на изгрејсонце водевме љубов.
Има прекрасен поглед на морската шир,а језива позадина - гробишта!!! :)
Најслатко се смеам кога не тоа место ќе се сетам,а нарочито на утринскиот афтер секс филинг. АБЕ КРАЈ!!! :):):)

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
Заум!!! После Трпејца, 10 мин со кајче или 20мин пеш.
Место каде можеш да ги средиш мислите, тишината таму е заглушувачка.
Не пропуштам лето, а да не го посетам, макар и на еден ден. Порано со шатори и по десетина дена летувавме, сега мислам дека забранија кампување.
прекрасно, прекрасно

Kajgana Shop

На врв Bottom