Менување пелени

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Јас се испраксирав со менување пелени, не знам ни сама колку пати сум му сменала на брат ми и никогаш не ми било гадно.

J

Johnny Stulic

Гостин
Не ми е непријатно особено кога ќе ја извадам пелената знам каква насмевка ме чека и оние неартикулисани звуци што ги испушта
ааааииииииииииииииихххххиииииииааааа:icon_lol: :icon_lol:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Со 3 деца дома од кои најмалото има 6 години, не да сум се изнаменувал пелени, туку мислам дека се ретки на форумов тие што можат рекордот да ми го стасаат. 1001 дешавка имало при менување пелени и бањање, неможам да се сетам више што не правеле, поготово двајцата млади господа кои на таа возраст беа искличително динамични деца. Ќерката некако си беше мирничка во тој поглед само што ужасно се дереше кога ќе ги наполни пелените. Машкиве сум ги бркал низ цела куќа за да ги облечам, криење, брканица а неможеш да ги караш или да се лутиш кога гледаш колку им е тоа забавно и колку ги прави среќни.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Pa da imam menuvano peleni :) Ne e tolku tesko de. Koga se mora se mora :) Nemam uste deca,mala sum.Ali zdravje boze eden den (edvaj cekam) sakam da si imam decinja,mn si gi sakam. Pelenite ne se tolku problem,malku neprijatno na momenti ali toa e toa...gi menuvam bez problem,iako ne gledam na toa taka "rozevo" :icon_lol:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Mandrak напиша:
Со 3 деца дома од кои најмалото има 6 години, не да сум се изнаменувал пелени, туку мислам дека се ретки на форумов тие што можат рекордот да ми го стасаат. 1001 дешавка имало при менување пелени и бањање, неможам да се сетам више што не правеле, поготово двајцата млади господа кои на таа возраст беа искличително динамични деца. Ќерката некако си беше мирничка во тој поглед само што ужасно се дереше кога ќе ги наполни пелените. Машкиве сум ги бркал низ цела куќа за да ги облечам, криење, брканица а неможеш да ги караш или да се лутиш кога гледаш колку им е тоа забавно и колку ги прави среќни.
:kez: :kez: Јас и ти под мишка и во гинисови рекорди за менење пелени:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Еднаш малиот се има покакано и сам си иѕвадил пелената....и понатаму да не кажувам:icon_lol: Пола ден чистев тоалете:pishtoldz

Најмалата уште кога вршеше работа се дерешеееее морав одма да ја бришам..и..после пет мин.пак исто(зошто не ни дочекала се да излеѕе):icon_lol: :icon_lol: И затоа сеуште е педантна и една точка одма фрла алишта на перење..иако има само 3 ипол години:kez:

N

NeMiRnA

Гостин
ahhhh bebenceeeee,kolku sakam bebinja,kolku go sakam onoj nivni neodoliv bebeski miris(ne mislam na onoj od pelenata),stanav specijalist za menuvanje peleni od koga se rodi bratucedka mi,lici na bebeto bubu samo so sini oci za na reklama e.Srekjata so moze da ja donese edno bebe e ogromna,a edna pelena ne e nisto u sporedba so toa,ako treba i po sto pati ke mu menjam peleni ama bebuska si e bebuska vrediii,lele mi go razbudivte majcinskiot instinkt.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
ne sum omazena,ama znam deka nekad ke treba da menjam peleni....BLJAK:ne_zboram

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Lol..ne mi smeta mene to voopsto na braced mi imam eksperimentirano nekolku pati i sega se ispraksirav i znam:P heheehhe :):):) I ne mi e ic grozno..mislam ne bash ic ic ali sepak:) Dusicinja se be malite:)

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Па ко ќе ја слечам, па кога ќе се насмее задоволно, па кога ќе почне да вика па,па,па,па,па, демек и смрдело, ми иде да ја изедам сосе пелената и тоа внатре.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
191
Поени од реакции
0
Менував пелени и уживав во секој момент со бебето ама сепак се најинтересни кога ги одучувате од пелената и седите со детето во веце пола саат и несака да мочка и таман се облака и одите в соба да се играте и тогаш си врши нужда во панталончињата и малку на тепихот.Ама сепак кога ке се размисли тоа се најубавите моменти кои ги поминувате со вашето дете,згоди и незгоди милион.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
не сум уште татко али кога ќе станам со задоволство ќе го правам тоа, па не е тоа нешто страшно

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Pa bidejki za brzo vreme i toa me ceka pocnav veke da kupuvam peleni i drugi bebeski stvari..Mislam deka nema da mi e problem posto poveke deca imam izrasnato,bratucedite moi koi bea mali non-stop jas gi cuvav i plus togas se koristea samo peleni,pampresite bea retkost.Ne mi bese voopsto bljak (ko sto rece nekoj) naprotiv edvaj cekav da gi doteruvam i presoblekuvam.:kez:
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom