Меланхолични песни

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
@smihajlo, леле како си ме погодил!(y) Две совршени песни, поготово Almost lover, се цеди меланхолија од неа!:coffee:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Лудовико е човек кој ти пружи битка помеѓу целосно контрастни емоции во исто време, онака да се лупаат една со друга како позитивно со негативно и да се поништуваат, да се негираат, па да се впиваат, па да исчезнат..... Може да ти причини една спојка од времето кога си бил дете и си мислел дека се ќе биде ОК, затоа што нештата во универзумот се така оставени за да ти причинуваат тебе задоволство, без да се поместат од таа конфортна состобја, за на крај тоа време ба безгрижност да се измеша со сето понатамошно спознаено и искуствено, притоа гледајќи ги со минувањето на времето сите неправди околу тебе, и да креираш бес и гнев кон самиот живот и се што вклучува во себе.

Песнава му ја посветувам на братучед ми.

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да напоменам Доколку имате на ум повеќе од 3 песни нека бидат текст-линк за да не верглаат компјутерите, секако на тој начин ќе се отвара побрзу и прегледнa ќе биде темава. На останатите кои имавте над три видеа ги изменив вашите мислења. Благодариме на вниманието. :D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923

Мене на оваа ми текнува прво. Ептен убаво го опишува нашето време.

S

StormRage

Гостин
Well well well, look what I've found.

прво би тргнал со
Moby- The Day и Porcelain пошо двете убиваат; иако првата звучи многу поинаку, ако се продлабочиш воопшто не е така.

Portishead- Roads- и ова дефинитивно убива, ми возела на рипит недела дена :)

And now, me is not me :D if me doesn't put some rap in here

Да кажам дека е најдоброто нешто што го напишал, веројатно ќе излажам, ама песнава е се...

Beacause Eyedea... толку!

Slug can be pretty emo sometimes. Истотака, звукот на ова е неверојатен.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Њу ејџ меланхолија еј и оваа победила на Евровизија далечната 199_ а после нејзе оди македонски претставник на истиот жанр :icon_lol:.

Kajgana Shop

На врв Bottom