Мајчинска љубов!

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
А мора да се нагласи дека мајка му останала со едно око за да може синот да расти нормално. Шо ако го остаеше него со едно око и него да му се смејат ???

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Me rastazi tekstov ko sto moze da me rastazi nekoj raskaz,ali ne veruvam deka e tocno.Misam deka ne postojat takvi MORONI (barem se nadevam):lud:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Она чувство на стегнат желудник и грутка во грлото,а згора на се и широко ококорени очи...како е можно,а можно е за жал!
Мајка сум и едно знам,дека за децата правам се,а за возврат не очекувам ништо!
Ама вакво нешто навистина ме трогна...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не ми се верува дека е вистина, ама сепак има поука, како што велеше баба ми (лесна и земја): не се почудувај никому (не се потсмевај никому), оти не знаеш утре што тебе може да ти се случи.

Како и да е, ви велам, не потсмевајте се, не газете на туѓата мака, не знаете која е вашата, не сакате да ја дознаете со туѓото згазнување врз неа.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Многу е тажно :place::place::place::cry:
Ми се насолзија очите. Ама не сум сигурна дека е вистина, така око не знам дали се дава:icon_conf :ija:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Premnogu tazna prikazna. I da se slu4ilo, a i da ne se slu4ilo ova, sepak prikaznava e 4ist primer i 4ista vistina za site onie koi se sramat od lugjeto koi sto gi izrasnale i gi napravile lugje.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
I am a bitch напиша:
Многу е тажно :place::place::place::cry:
Ми се насолзија очите. Ама не сум сигурна дека е вистина, така око не знам дали се дава:icon_conf :ija:
Ke stanes majka i ke vidis.....ke vidis deka zivotot bi go dala samo na tvoeto dete da mu e se kako sto treba.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
VMRO напиша:
Ke stanes majka i ke vidis.....ke vidis deka zivotot bi go dala samo na tvoeto dete da mu e se kako sto treba.
:eek:ftopic: мислев физички дали е возможно.

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Се ежам еј..Ова е за плачење..Колку и децата мои другари да ми се исмејуваат би ја почитувала мајката до крајот на животот..Детето нека биде благодано за окото што го дала мајката :(

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Me rasplaci. Koko mozel da bidi tolku bescuvstvitelen?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ах.. Страшно е колку можеме ние луѓето да бидеме сурови кон оние кои не сакаат неизмерно!

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
ова е сурово . какви изроди се тие ???? ццццц

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Крајот на прикаскава, кога тој дознава дека мајката се жртвувала и му го дала своето око, не ми предизвика таква болка, како неговиот севкупен однос. Не мора тој да дознае дека таа заради него била таква, па да се покае.

Затоа, треба да се подзамислиме за постапките наши секојдневни. Како му е на Циганчето кога го шуткаат? Како и е на чистачката на скали во вашата зграда? Како му е на работникот кога има суров газда кој го третира како животинче?

Секогаш се обидувам да бидам мила кон луѓето. Да не навредувам. И да не изигрувам биг бос.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Ми недостасува мајка ми многу. Почитувајте ги и сакајте ги вашите родители додека ги имате живи зашто не знаете колку е тешко кога веќе ќе ги немате. Останува болка и празнина во душата која се носи цел живот, каење за секоја лоша постапка која сте ја сториле кон нив зашто тие само добро ви сакаат и никој повеќе од нив неможе да ве сака.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
lele mornici mi pominaja od prikaznava.ne mozam voopsto da svatam kako moze nekoj taka da postapuva kon svojata majka.I dali voopsto postojat takvi bescuvstvitelni luge???A majkata odnosono roditelite se tie koi sekogas ni mislat dobro.I koi zivotot bi go dale za nas.:(:(:(

Kajgana Shop

На врв Bottom