Мајчинска љубов!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
леле текстов...:cry::cry::cry:
Како може да ја неќи сопствената мајка...па и без две очи да е е*ате!
ц ц ц ц....а пак со тоа писмото кога го прочитав...солзо ми дојдоа наа очи...цел живот ке се кае он....тоа ти е!

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
hm ako e vistinito togas e strasno...uhh kakov film moze da se naprai od ova...strasnooo

R

Razorblade Kiss

Гостин
Тоа е...сфаќаме какви грешки сме правеле тогаш кога некој ќе си отиде од овој свет.И тој дел кога вели...солза не пуштив...ме изиритира многу.Таа те родила,ти дала живот,бдеела над тебе кога си бил болен...абе каква таква мајка ми е!Те носела 9 месеци во утроба,имала ненормални болки кога те раѓала,а ти вака.
Тоа е комплексот на денешницата:се срамиме од сопствената кожа.

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Неможам да поверувам какви се луѓе постојат на светов.... Човек кој те створил, кој се жртвувал за тебе цел живот, кој те гледал како капка вода на дланка, да се срамиш и да го понижуваш....неможам стварно неможам да се помирам со фактот какви се луѓе живеат низ светов.

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
Тоа е! Суровоста на детето додека е мало и можеби е некако сфатлива, но веке израснато дете, без грам благодарност, почит, љубов кон мајката!!! Возрасен човек, да не ај прими створителката во домот после толку години! Жално... која нечовечност!!!
ОДВРАТНО!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И Д И О Т!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Неам зборови... солзи ми течеа кога го читав текстот... Таа мајка правела се за да он го проживее животот, па дури и окото му го дала...уффф ми се гади од вакви гнаси....

Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Navistina zalno.Stvarno tipot bil bez cuvstva.Pa kakva-takva,majka ti e.Jas mojata majka(neka mi e ziva i zdrava) ne ja menuvam za nisto na svetov nitu pak nekogas ke se sramam od nea.

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
Stvarno zalno i trogatelno taa duri se i zrtvuvala za svojot sin. tipov stvarno nema cuvstva i sram bolna rabota. Ama znaes so vikaat starite kako ke praves taka ka ti pravat.:( :place:.Ednostavno nemam zborovi za postapkata na gospodicniot.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Strasno!Zarem moze ova nekoj da go napravi sprema roditelot-osobeno sprema MAJKA,onaa koja ti go dala ovoj zivot,koja poradi tebe gi pominala najteskite momenti vo svojot zivot!
Raduvajte se dodeka gi imate,bidejki zivotot moze da ve frli na sosema druga pateka i strasno da se poigra so vas ako ostanete bez niv!Barem mojot zivot ne bese zivot, koga pocina majka mi.Denes koga i jas sum roditel,veruvam deka moeto dete nikogas nema da se srami od mene .....Iskreno se nadevam....
Samo covek bez cuvstva i bez emocii bi mozel da napravi takvo nesto!Ni zivotnite ne go pravat ova!Strasno!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Колкава жртва за една мајка... Тоа што го дала своето око не е ништо, ама тоа што безрезервно го сакала и му простила за начинот на кој ја третирал, како да не му е мајка... Трагично.
Ебати животот.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
lele ama tazna e prikaznava... me rastazi... :(
pa kako mozel taka da se ponasa sprema majka mu be, kakva i da e majka ti e ne treba da ja ismejuvas...

^^Mon4e

The sweatest thing
Член од
30 јануари 2007
Мислења
476
Поени од реакции
0
Ej ne mi se veruva. Pa kakva i da e be covece majka mi e. Ona me rodila, ona ustvari mi go dala zivotot. Na nea treba da sum i blagodarna sto sum ziva i sto postojam. A uste i sto me izdrzuva, cuva, pazi i sve ostalo. Nikogas ne bi napravila ili kazala nesto takvo. Tie sto posakuvaat nivnite roditeli da umrat za mene se neblagodarni... Ne znam sto da kazam drugo... Majka mi ja sakam be najvise. Iako prai greski iako ne e sekogas dobra i sovrsena prema mene, majka mi e. A toa e dovolno za da ja sakam najmnoguuuuu. Toa od mene.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
nemam zborovi,ednostavno se naeziv koga go procitav ova,duri i da e izmislen tekstov svedoci sme deka ne ima sekakvi na ovoj svet i ne bi me iznenadilo nisto,bas nisto.tazno e toa sto sekakvi luge ziveat na ovaa planeta,mnogu tazno

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
А зошто не му кажала дека таа му го дала нејзиното око??!!!
Секогаш сум ја сакала мојата мајка повеке од се на светот,и за неа би направила се`,уште од малечка сум посебно приврзана за неа-те сакам мамичко моја!
Сакајте ги и чувајте ги мајките,тие вредат повеке и од богатство.
Не верувам дека постои мајка што му мисли лошо на чедото свое...

Kajgana Shop

На врв Bottom