100% si vo pravo so napishanova.Ajde zdravo zivo,sega vaka
Gore nekoj napisa imal problem so toa sto ne mu se otvarale skroz prozorite poradi ramkite, za toa treba koga se pazari rabotava da se potencira deka se saka da se otvaraat prozorite poveke od 90 stepeni, togas se zimaat pomali merki, normalno togas I prozorot e pomal, ima nekoi sto baraat sto pogolem prozor da bide, strani cite se resavaat so Slicevi od Gips karton, ne so zidanje ili mackanje, I tuka problemot e resen.
Vtora rabota, nekoj spomna pogore deka komarnicite mu gi staile posledni, ke gi mokrel dozdot, jas cepkam 20+ godini okolu vnatresni enterieri potocno Suva gradba knauf/rigips, do Sega ne sum videl poinaku od komarnicite da idam posle roletnite.
Okolu majstorite, pisav gore deka se zanimavam u slobodno vreme so Suva gradba veke 20+ godini, inaku rabotam sosema druga oblast, nemam ogras, po preporaka Samo rabotam od pricina sto veke imam stalna rabota, jas imam druga filozofija idam se pazaram koj neke, neka si pravi Sam, nema sto da diskutiram sto se naplaka mnogu,ako ne platis pravi si Sam, zavrsena rabota,ete I jas plakam za plockari, popravka za kola I slicno raboti interesni sumi, I ne se zalam, se e Krug, od negde zemes, negde gi dades I na kraj site se srekni.
Za vas so se bunite deka mnogu na plakaat majstorite zaprasajte se malku deka I vie negde rabotite mozda ste trgovci, gazdi na firmi I slicno kolku naplakate za bilo kakva usluga. Vaseto si go cenite a nekete da plakate.
Pozdrav I ubava vecer
Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk
Samo problemot ne se parite tuku srabotenoto a naplateno kako Doktorat da imal.
Isto Moj rodnina i posle 5 Godini gi ceka lajsnite od kunjata da mu gi donesi majstorot shto go plati unapred i duri salam bakshish mu dade.
Mu velev ne mu davaj pari duri ne e se gotovo, mi vika svatovi sme nema da me zaebi.
A jas naplajcam tolku i tolku, ako sakash da ti srabotam bujrum ako ne kako shto ti velish, praj si sam ili baraj drug.