GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Каква врка има темава со музика?
Затоа што станува збор за мајка на музичар можеби?Каква врка има темава со музика?
Dobro, aj da otvorime tema za toa kako Britney se shishala, i zasho Marilyn Manson si vadel rebra?Затоа што станува збор за мајка на музичар можеби?
Боже што ретардирани има на светов еј.
Тажно за Едо, нека почива во мир неговата мајка
Имаше вест за Бритни дека се праела нуларица у главата, и мислам дека имаше тема за Менсон. Само проблемот е што не гледате ништо од прва страна подалекуDobro, aj da otvorime tema za toa kako Britney se shishala, i zasho Marilyn Manson si vadel rebra?
Temava e seriozna, i se chuvstuvavam odvratno so moram da pisham vakvi stvari, ali nekad vrska nemate sho praite.
Temava neka ide u opshti muabeti.
I na kraj, neka pochiva vo mir, sochustvo do Edo.
2pac da umreshe sega, nemashe tema da otvorat, ama za majkamu na Edo otvaraat tema u Muzika.Сочуство до Едо али од кога раперите станаа музичари?![]()
Odlicno, kjelavicata na Britni go dobila svoeto "prestizhno" mesto vo podforumov Muzika.Имаше вест за Бритни дека се праела нуларица у главата, и мислам дека имаше тема за Менсон. Само проблемот е што не гледате ништо од прва страна подалеку
Насловот на темата сам за себе говори. Ако не ти се допаѓа слободно заобиколи ја :smir:Dobro, aj da otvorime tema za toa kako Britney se shishala, i zasho Marilyn Manson si vadel rebra?
Temava e seriozna, i se chuvstuvavam odvratno so moram da pisham vakvi stvari, ali nekad vrska nemate sho praite.
Temava neka ide u opshti muabeti.
I na kraj, neka pochiva vo mir, sochustvo do Edo.
Некаде од 1970-титеСочуство до Едо али од кога раперите станаа музичари?![]()
Тука се збори за мајка му а не за него, а и говоров ти беше не знам.