Мајами 2012 (АТП Мастерс 1000)

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Колку среќен човек сум јас што Телма ми овозможи да го гледам мечот на Рафа реприза. Ви благодарам милион пати.

П.С Пу Азаренка ми изгуби.:facepalm:

С

сашенко

Гостин
Абе цела недела се најавуват проблеми за Ноле а ја ништо не видов од тоа до сега :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Примети некој на 5-4 и кога сервираше Надал за меч, при ударот од страна на Цонга топчето не беше испаднато во аут, ама судијата и не му дозволи на Цонга да побара челенџ, т.е касно го побара. Можеби тоа ќе променеше некои работи во однос на победникот, којзнае..
Ма да многу глупости видов од Цонга синоќа/сабајлето..

И фала курцу нема да трошам нет за Новак вечер, ќе го даваат на Телма :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Нека го даваат, само да не биде како што го даваа Надал сабајлето, морони.

Шарапова ја победува Вознјацки, 4-6 6-2 6-4. Одличен меч, сега Монако - Фиш, интересен дуел но далеку од она што не очекува во 1 часот после полноќ :)

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Примети некој на 5-4 и кога сервираше Надал за меч, при ударот од страна на Цонга топчето не беше испаднато во аут, ама судијата и не му дозволи на Цонга да побара челенџ, т.е касно го побара. Можеби тоа ќе променеше некои работи во однос на победникот, којзнае..
Ма да многу глупости видов од Цонга синоќа/сабајлето..

Па Цонга после мечот се жалел на судењето, и кажал дека на Надал не му е потребна помош од судиите за да победи.

L

Löwe

Гостин
Фала К**цу и Надал еднаш во разумен термин да го наместат. Утре мечот на Рафа и Мареј ќе започне не пред 21 часот, а другото полуфинале помеѓу Монако и Ферер/Ѓоковиќ ќе биде од 1 часот после полноќ.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Леле леле, што му направи Монако на Марди Фиш. Што би рекол Миле Паника, го осуети.

Туку вечерва мислам дека ќе го гледаме најубавиот натпревар досега на турниров. Се надевам нема да згрешам.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Кога ќе почне Џокович?

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Ауууу као почна Џокович..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
На сред поен зборат коментаторите.:facepalm:
Објаснување од Бранко за тоа: па Предраг не е коментатор, за тоа збори на сред поен.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Фуриозен прв сет за Џокович.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ете зошто беше 1.15 коефициент за Новак, првиот сет добиен со многу добра и страшна игра, во вториот малце му дај шанса за Ферер да се врати во мечот, ама во тај брејкот го реши на најдобар начин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom