RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Абе само јас ли ги слушам испадиве од публика. Ова српскиве навивачки се убија од пцуење
Балканскиот менталитет го карактеризира тоа, нема што да прашуваш или да се чудиш што е тоа такаАбе само јас ли ги слушам испадиве од публика. Ова српскиве навивачки се убија од пцуење
Не ми се верува мене овде да има тај брејк.Балканскиот менталитет го карактеризира тоа, нема што да прашуваш или да се чудиш што е тоа така
Ако се врати Типса ќе биде интересно, јас би сакал 6-6 во третиот сет, сакам возбудлив крај, па нека победи тој што ќе биде подобар во тај брејкот, иако тоа може да биде нереално .
Јас се надевам Азаренка и Бартоли ќе играат долг дуел во 3 сета, камо среќа да е нешто налик на Венус и Вознијак, па секако ќе станувам кај 4, 4 и пол... Чудно ова со кладилнициве..
Победа за Енди, е сега до 3 сатот нема ништо интересно. Никаква привлечност според мене нема мечот Бартоли - Азаренка, бљак.
Највероватно ќе одам малку да спијам, па ќе го наместам алармот за 3:20
EDIT :
Интересно, кладилниците го зголемуваат коефициентот за Надал. 10bet дава дури 1,50 за Надал..... дали има некој проблем Надал?
Ми фуфкаЕ шо е 1.5 за дуел во 1/4 финале, што ве чуди тоа, а и Цонга не е тенисер за потценување, ако толку сте сигурни во негова победа, вложите некој денар и земете убави пари за убав коефициент.
Или ви фуфка.
Рекоа на Телма дал ќе го пренесуваат дуелот или утре снимка ?
И со Нишикори од 5-2, до 5-4 дојде и сервис на Нишикори..Ех Рафа, водеше 6-2 5-3 и на крајот дојде до ситуација да биде 6-2 5-7 4-4, за среќа во тој момент направи брејк и го доврши некако мечот.
Да ама не дојде до 3 сет и 4-4 во него...И со Нишикори од 5-2, до 5-4 дојде и сервис на Нишикори..