Мајами 2012 (АТП Мастерс 1000)

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе само јас ли ги слушам испадиве од публика. Ова српскиве навивачки се убија од пцуење:pos:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Абе само јас ли ги слушам испадиве од публика. Ова српскиве навивачки се убија од пцуење:pos:
Балканскиот менталитет го карактеризира тоа, нема што да прашуваш или да се чудиш што е тоа така :D

Ако се врати Типса ќе биде интересно, јас би сакал 6-6 во третиот сет, сакам возбудлив крај, па нека победи тој што ќе биде подобар во тај брејкот, иако тоа може да биде нереално . :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Балканскиот менталитет го карактеризира тоа, нема што да прашуваш или да се чудиш што е тоа така :D

Ако се врати Типса ќе биде интересно, јас би сакал 6-6 во третиот сет, сакам возбудлив крај, па нека победи тој што ќе биде подобар во тај брејкот, иако тоа може да биде нереално . :D
Не ми се верува мене овде да има тај брејк.

L

Löwe

Гостин
Баш ми е криво за Типса... Каква психолабилна личност е Мареј тоа чудо некое.. за Момент игра како аматер, за момент првокласно..

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Победа за Енди, е сега до 3 сатот нема ништо интересно. Никаква привлечност според мене нема мечот Бартоли - Азаренка, бљак.

Највероватно ќе одам малку да спијам, па ќе го наместам алармот за 3:20 :)

EDIT :

Интересно, кладилниците го зголемуваат коефициентот за Надал. 10bet дава дури 1,50 за Надал..... дали има некој проблем Надал?

L

Löwe

Гостин

Победа за Енди, е сега до 3 сатот нема ништо интересно. Никаква привлечност според мене нема мечот Бартоли - Азаренка, бљак.

Највероватно ќе одам малку да спијам, па ќе го наместам алармот за 3:20 :)

EDIT :

Интересно, кладилниците го зголемуваат коефициентот за Надал. 10bet дава дури 1,50 за Надал..... дали има некој проблем Надал?
Јас се надевам Азаренка и Бартоли ќе играат долг дуел во 3 сета, камо среќа да е нешто налик на Венус и Вознијак, па секако ќе станувам кај 4, 4 и пол... Чудно ова со кладилнициве..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Е шо е 1.5 за дуел во 1/4 финале, што ве чуди тоа, а и Цонга не е тенисер за потценување, ако толку сте сигурни во негова победа, вложите некој денар и земете убави пари за убав коефициент.
Или ви фуфка.:icon_lol:

Рекоа на Телма дал ќе го пренесуваат дуелот или утре снимка ?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Е шо е 1.5 за дуел во 1/4 финале, што ве чуди тоа, а и Цонга не е тенисер за потценување, ако толку сте сигурни во негова победа, вложите некој денар и земете убави пари за убав коефициент.
Или ви фуфка.:icon_lol:

Рекоа на Телма дал ќе го пренесуваат дуелот или утре снимка ?
Ми фуфка :D

Не знам, Телма и се е можно, така да. :D

btw.

Ѓоковиќ - Ферер е 1,15 коефициент, па да ги споредиме резултатите од овие два меча.......

L

Löwe

Гостин
^Премногу го потценуваат Ферер. Кога можеше лесно во 2 сета да го смачка ДелПо а ДелПо во прилично добра форма е,на прилично брза хард подлога, кога можеше него да му ја скроти сервата, па не гледам зошто на Ѓоковиќ не би му одзел сет, ако не и победа со оглед на играта на Ѓоковиќ против Гаске, каде немаше ни Д од добра игра..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ќе му биде екстремно тешко на Ноле утре со Ферер, слушајте... :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
На АО го победи убедливо во три сета, ќе видиме на овој што ќе направи. Речиси изедначена статистика има со Ферер, 7-5 во меѓусебни дуели.

L

Löwe

Гостин
Е толку беше непобедливоста на Азаренка. Требаше уште некни од Цибулкова да изгуби..

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ех Рафа, водеше 6-2 5-3 и на крајот дојде до ситуација да биде 6-2 5-7 4-4, за среќа во тој момент направи брејк и го доврши некако мечот.

L

Löwe

Гостин
Ех Рафа, водеше 6-2 5-3 и на крајот дојде до ситуација да биде 6-2 5-7 4-4, за среќа во тој момент направи брејк и го доврши некако мечот.
И со Нишикори од 5-2, до 5-4 дојде и сервис на Нишикори..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom