Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.829
- Поени од реакции
- 6.434
Ставрo, let me park it in your body 'till you hear me out.
Каде ли се движиш ти што нема мешани друштва!?Зошто нема „мешани“ друштва?
Мене ова ми е ептен чудна појава. Да слушнам ваши мислења?
И он како тебе.Пак ли дојде бе ..ни срам ни перде...божееее ..
Забегуваш.Во суштина е најмекото, најсензуално, најневино суштество шо сум го имал во рацете, кога веќе те чеша газот за туѓи животи. Не ја давам за Ставро.
Ај оди мрази црнци, или шо и да имаш на дневен ред.
Веќе подолг временски период каде и да поминам покрај некој кафич или ресторан гледам само машки седнати на една маса или само женски.
Кога се слават родендени нема мешано друштво - ако слави женско тогаш само со другарки слави, а ако слави машко само со другарите.
На одмор кога се оди истово се дешава.
Зошто нема „мешани“ друштва?
Не можам, немам женска, ти љубоморам тебе за босанката, а немам ни приказни за над Алпите па да може да кандисам некојаОвај над мене не мора ни да го постирам на темата за тоа како го замислуваме членовите. Постиран беше на некоја пијанка во некоја биртија таму на друга тема, метро и жилет, ментален развој останат во 3та година средно. Тие шо неможат да избијат во висина секош најклети се. Мало ама техничарче, хехе.
@Lester Freamon го замислувам како некој шо не можи да си фати женска, па то го фрустрира. За да надомести или ќе оди во теретана, или ќе си купи кола. Вака или онака, клиторис нема да најди. Мрази мажи што имаат тоа што тој нема. Генерално го замислувам ко лик шо пробува сам да си го лапа па завршува со грбна повреда. Тип на чоек шо себе би се плеснал по газ дур ја работи имагинарната женска.
Со развојот на социјалните мрежи се разви и овој феномен каде луѓето живеат во имагинарен свет наместо да живеат во моментот и тоа што се случува пред нивни очи.Веќе подолг временски период каде и да поминам покрај некој кафич или ресторан гледам само машки седнати на една маса или само женски.
Кога се слават родендени нема мешано друштво - ако слави женско тогаш само со другарки слави, а ако слави машко само со другарите.
На одмор кога се оди истово се дешава.
Зошто нема „мешани“ друштва?
Не зборев јас за "акции". Ама и онака темата ја изгуби смислата. Форумов е срање.Можеби треба машките малку повеќе да се пуштат у акцијa