Машки газиња

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој фудбалеров Ивановиќ каков газ има човече, и 5 броја поголеми шорцеви да облече пак ќе крца, дури и на гугл кога ќе му го пишеш името одма ти искача сугестија гзот негов :icon_lol: ок знам не е разголем ама кај и да е ќе се соблече и овој :pipi:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Овој фудбалеров Ивановиќ каков газ има човече, и 5 броја поголеми шорцеви да облече пак ќе крца, дури и на гугл кога ќе му го пишеш името одма ти искача сугестија гзот негов :icon_lol: ок знам не е разголем ама кај и да е ќе се соблече и овој :pipi:

На овој намерно му ги праат гаќиците потесни за да му дојде г'зот до израз :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Жени ставајте и предница во долен веш, во темана цицка за медаља ставаат секаква голотија, да не бидеме дискриминирани :)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Жени ставајте и предница во долен веш, во темана цицка за медаља ставаат секаква голотија, да не бидеме дискриминирани :)
Е ова го чекав :) Google images turned on!

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Земиго и Шкорпион сотебе :icon_lol:
Па тебе сигурно не ќе те земам...во ниедна комбинација:LOL:
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 22:45 ---
Plavooka си е супер, ама кога се работи за друштво под туш, порадо би зел некој од мојов џендер :)
Пушти го бе Шкорпи, си го имаме муабетот јас и ти;).
Љубоморен е оти него не сум го викнала на туширање, па затоа вака се понаша. Мушка суета, ццц...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Па тебе сигурно не ќе те земам...во ниедна комбинација:LOL:

Пушти го бе Шкорпи, си го имаме муабетот јас и ти;).
Љубоморен е оти него не сум го викнала на туширање, па затоа вака се понаша. Мушка суета, ццц...
Абе и да ме земеш под туш, знаеш дека ќе си безбедна, I'm not gonna jump on you :D. Ќе ти помогнам само околу туширањето. Знаеш, I rub your back, you rub mine (ова во најнесексуална мисла го кажувам :D).

Kajgana Shop

На врв Bottom