Машки газиња

• Креатор на темата Креатор на темата AlternativeF
  • Време на започнување Време на започнување
Aман бре секоја тема ја труете со препуцавања :tapp: Постојат и приватни пораки па таму докажувајте се кој е кој.
Остајте да си поприкажеме на темава
cover-male-underwear-3-11.jpg

4005235119_4f9b678ae1.jpg

Некоја црна дупка да не се отвори и да ви ја испи смислата за хумор? Аман со сфаќањево некои работи пресериозно више ... Да не смее човек да се нашали ....

Он топик:

tumblr_ltkkq6ayfg1r57ksbo1_500.jpg
tumblr_mawoqjdJqr1qdcqnoo1_500.jpg

Не ми се јасни маживе, мора секоја тема каде се зборува за машка убавина или карактеристика која жените ја сметаат за привлечна кај мажите да ја уништат комплетно со оф-топици, неуспешни обиди за ремет и така натаму. Никој не те тера да коментираш на темата, си имате милион теми за женски модели, делови од тело и слично и таму коментирајте, не мора секоја можна тема да ја отупувате.

Јас лично голотијата на слики никогаш не сум ја сметала за привлечна, едноставно кога ќе видам гол дел од телото на слика, не ми пробудувало убави чувства, општо не сакам да гледам голи луѓе, но не сум го тупела за тоа на сите можни теми.

Добро утро жени мои, ајде за расонување да споделам:
hello-kitty-men-s-underwear-2.jpg

За оние што сакаат црнци:
Classic-Man-Underwear-LC7469-214.99.jpg

И за оние што сакаат групњак:
under-pg1.jpg

убава тема, мене исто така ме привлекува убаво дефинирано машко газе))) убави сликички

Нема ништо подобро од италијанско газенце, мада и шпанските не се за фрлање :D

ednash , chiman se izjasni i okolu <gejskite>- ako ne se lazham;)
Секако и грците се многу квалитетни. И ако добро погледнеш тие три народа речиси имаат ист менталитет и стил, а мажите им се перфекција :)

Не ми е баш најјасно зошто не ме возбудува ич машки газ, особено во споредба со женски. Одма кажувам стрејт сум, ама не само задник, туку целосно женското тело е многу поубаво за гледање (за мене). А кога гледам женски газиња, се возбудувам зошто замислувам мојот каков е и како влијае врз мојот партнер да се возбуди :icon_lol:. Плус додатна мотивација да го средам, нели.
Јебеш га, искривена перцепција.

Во секој случај, повеќе си поштуем машка предница да речеме :icon_lol:
Истово ќе го пишев! <3
Имало и други девојки тука што не се палат на машки задници :)

Секако и грците се многу квалитетни. И ако добро погледнеш тие три народа речиси имаат ист менталитет и стил, а мажите им се перфекција :)
да не случајно ги заборави турците?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom