Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
На овој намерно му ги праат гаќиците потесни за да му дојде г'зот до изразОвој фудбалеров Ивановиќ каков газ има човече, и 5 броја поголеми шорцеви да облече пак ќе крца, дури и на гугл кога ќе му го пишеш името одма ти искача сугестија гзот неговок знам не е разголем ама кај и да е ќе се соблече и овој
![]()
![]()
![]()
Е ова го чекавЖени ставајте и предница во долен веш, во темана цицка за медаља ставаат секаква голотија, да не бидеме дискриминирани![]()
Ете Македончич отвори посебна тема за предница, ставај слободноЕ ова го чекавGoogle images turned on!
Па тебе сигурно не ќе те земам...во ниедна комбинацијаЗемиго и Шкорпион сотебе![]()
Пушти го бе Шкорпи, си го имаме муабетот јас и тиPlavooka си е супер, ама кога се работи за друштво под туш, порадо би зел некој од мојов џендер![]()
Абе и да ме земеш под туш, знаеш дека ќе си безбедна, I'm not gonna jump on youПа тебе сигурно не ќе те земам...во ниедна комбинација
Пушти го бе Шкорпи, си го имаме муабетот јас и ти.
Љубоморен е оти него не сум го викнала на туширање, па затоа вака се понаша. Мушка суета, ццц...