Машки газиња

• Креатор на темата Креатор на темата AlternativeF
  • Време на започнување Време на започнување

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Бидејќи има тема Женски газиња, а форумов е збир на луѓе со разни желби и преференци (имено, постои големо присуство на членови од женски пол, како и мажи кои уживаат во погледот) мислам дека е редно да има и тема за машки газиња. Не да го дискутираме нивното влијание врз општеството, туку, постирајте слики, исто како во другата тема. Еве пар слики, па нек се угоде.
tumblr_l8hg0eIYBW1qd7kyvo1_500.jpg

tumblr_l9wikgpgK51qe6b80o1_500.jpg

tumblr_l6vhd5ecQG1qb2x4qo1_400.jpg

tumblr_l9suherYzB1qcja77o1_500.jpg

Бидејќи има тема Женски газиња, а форумов е збир на луѓе со разни желби и преференци (имено, постои големо присуство на членови од женски пол, како и мажи кои уживаат во погледот) мислам дека е редно да има и тема за машки газиња. Не да го дискутираме нивното влијание врз општеството, туку, постирајте слики, исто како во другата тема. Еве пар слики, па нек се угоде.
tumblr_l8hg0eIYBW1qd7kyvo1_500.jpg

tumblr_l9wikgpgK51qe6b80o1_500.jpg

tumblr_l6vhd5ecQG1qb2x4qo1_400.jpg

tumblr_l9suherYzB1qcja77o1_500.jpg
me pretekna :)

Не ми е баш најјасно зошто не ме возбудува ич машки газ, особено во споредба со женски. Одма кажувам стрејт сум, ама не само задник, туку целосно женското тело е многу поубаво за гледање (за мене). А кога гледам женски газиња, се возбудувам зошто замислувам мојот каков е и како влијае врз мојот партнер да се возбуди :icon_lol:. Плус додатна мотивација да го средам, нели.
Јебеш га, искривена перцепција.

Во секој случај, повеќе си поштуем машка предница да речеме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom