ednash , chiman se izjasni i okolu <gejskite> ovie od Elada - ako ne se lazhamНема ништо подобро од италијанско газенце, мада и шпанските не се за фрлање![]()
Секако и грците се многу квалитетни. И ако добро погледнеш тие три народа речиси имаат ист менталитет и стил, а мажите им се перфекцијаednash , chiman se izjasni i okolu <gejskite>- ako ne se lazham![]()
И мене не ми се свиѓат баш голотии да гледам.Многу ми е поубаво вака во боксерчиња
Истово ќе го пишев! <3Не ми е баш најјасно зошто не ме возбудува ич машки газ, особено во споредба со женски. Одма кажувам стрејт сум, ама не само задник, туку целосно женското тело е многу поубаво за гледање (за мене). А кога гледам женски газиња, се возбудувам зошто замислувам мојот каков е и како влијае врз мојот партнер да се возбуди. Плус додатна мотивација да го средам, нели.
Јебеш га, искривена перцепција.
Во секој случај, повеќе си поштуем машка предница да речеме![]()
да не случајно ги заборави турците?!Секако и грците се многу квалитетни. И ако добро погледнеш тие три народа речиси имаат ист менталитет и стил, а мажите им се перфекција![]()