- Член од
- 14 јануари 2016
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 17
Најисплатлив е и професорите од тој институт се најпосветениNekoj od proizvodno inzenerstvo? Me interesira tezinata na smerot i kolku e isplatliv po zavrsuvanjeto na fakultetot?![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Најисплатлив е и професорите од тој институт се најпосветениNekoj od proizvodno inzenerstvo? Me interesira tezinata na smerot i kolku e isplatliv po zavrsuvanjeto na fakultetot?![]()
ФалаНајисплатлив е и професорите од тој институт се најпосветени![]()
Predmetite za prvite 3 semestri se isti.. Drugarce bese na toa i bea vkupno mislam okolu 7 studenti, taka sto nemase mnogu zainteresiranost i se prefrli na drug smer.Nekoj od transport, mehanizacija i logistika da spodeli iskustva?
На факултет една, една во првата зграда до основното, една карши драмски и една од другата страна на Машински, во новите згради.Знае некој каде има скриптара близу машински Скопје?
Барам книги за 1 семестар да ги испринтамНа факултет една, една во првата зграда до основното, една карши драмски и една од другата страна на Машински, во новите згради.
Не знам што точно бараш, ама би требало да го најдеш во една од овие 4
На факс, и таа пред основното кога одиш од уличката кај Хотел Карпош ги имаш мислам сите книги што ти требаат.Барам книги за 1 семестар да ги испринтам
Фала тии, а да не знаеш колку пари ќе ме фати случајно?На факс, и таа пред основното кога одиш од уличката кај Хотел Карпош ги имаш мислам сите книги што ти требаат.
Зимај си што можеш полесни за изборни.. иди си на тој " Вештини на правилно пишување ", не треба уопште да го учиш а ќе го пројдеш.Mislenje za fizika izboren kaj Hristina Spasevska 2 semestar?