Скоро сите книги ги купуваш копирани. Во првиот семестар само Инженерска графика ќе си ја купиш оригинал, бидејќи со копија не даваат да одиш на полагање, околу 500 денари е.Zdravo, se zapishav na proizvodno inzenerstvo bash denes. Nekoi soveti ima li nekoj? Isto i za knigi dali moze da se zemat od nekade fotokopii za da ne davam mogu pari?
Секако, ако си бил 5.0 во средно, и ако имаш дипломи од натпревари по математика и физика. Лани доделија 8 дипломи.(ослободен од школарина/плакање.)Дали на машински даваат стипендии за ново запишаните студенти?
Со помин. ИИМ ти е економски смер. Не се запишуваат многу, и тие што ќе се запишат во втора година се префлуваат на друг семестар.Zdravo se zapisav na IIM.Nekoi soveti ako moze okolu profesorite i nastavata.
Moze li posle 1 god da se prefrli na drug smer ima li takvi uslovi ??Секако, ако си бил 5.0 во средно, и ако имаш дипломи од натпревари по математика и физика. Лани доделија 8 дипломи.(ослободен од школарина/плакање.)
Со помин. ИИМ ти е економски смер. Не се запишуваат многу, и тие што ќе се запишат во втора година се префлуваат на друг семестар.
Јас ти посакувам успех, и само десетки. Немој да ме сватиш погрешно, но економистите од еконски факултет имаат дупло повеќе знаење. А тебе ти останува звањето машински инженер, а машинство слабо.
Ви посакувам успех на сите ново запишани, и сите презапишани.![]()
Може. Незнам дали може и одма од втор семестар за тоа не сум сигурен а за наредна година може. Се поднесува само молба мислам, ама мислам дека ако си во државна преминуваш во приватна квота.Moze li posle 1 god da se prefrli na drug smer ima li takvi uslovi ??
Мене не а тебе ти стигнал нешто на меил.Дали тие што се запишавте на машински ви стигна меил за промена на лозинка,за да можете да се најавите на iknow?
И мене сеуште ми нема стигнатоМене не а тебе ти стигнал нешто на меил.
Супер е.Мислење за професор Дарко Бабунски ?