Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.886
- Поени од реакции
- 11.601
Види по фб или пазар3, цената им е 3-4000денари.ако може некој да ме упати каде да купам персиско маче или сијамско би му бил мн благодарен..
Види по фб или пазар3, цената им е 3-4000денари.ако може некој да ме упати каде да купам персиско маче или сијамско би му бил мн благодарен..
Нигде...Каде во Македониjа може да се наjде бенгалско маче?
![]()
Страшно многу се скапи... испод 1000 евра не се. А во Македонија не верувам да има таква раса.Каде во Македониjа може да се наjде бенгалско маче?
![]()
Ама такво сакамСтрашно многу се скапи... испод 1000 евра не се. А во Македонија не верувам да има таква раса.
Бело маче,боиците,и фарбај гоАма такво сакам![]()
![]()
![]()
Ако си спремен да дадеш толку пари, види на нет низ Бугарија, они се имаат и од пиле млекоАма такво сакам![]()
![]()
![]()
Бенгалско коте
Продавам 1 женско Бенгалско коте. То е на 2 месеца с всички необходими ваксини до момента, обезпаразитено, изградени хигиенни навици и не е кастрирано. Башт
1870Софија900 лв05.08.12
Колку е тоа во евра?Наjдов, за 900 лева ...
450Колку е тоа во евра?
Со здравје да си го возиш ако го зимаш
vaka jas ke ti kazam od toa sto go znam i od cuvanje , mackite za zenkite ti zboram se spremni posle 8ot naaajkasno 9ot mesec znaci togas se zreli i se spremni za parenje , koga ke sakaat da se parat ke gi slusas po celi denovi a pooosebno noki kako mjaukaat i toa so mn debel glas duri nepodnosliv, celo vreme ke se lizat... znaes kade ... i ke dushkaat a nema veze toa fevruari ... da se popravam do nekade ima ama pa i nema mojava macka pa i ne sakase vo fevruari ona vo dekemvri sakaseДа ве прашам нешто, имам две женски мачки по 10 месеци се стари, но вака физички се ептен мали, никако да пораснат, ако сака некој од тие што повеќе се разбираат околу парењето на мачките да ми каже дали тоа што се физички мали би им сметало сега во февруари да се парат или нема врска тоа битна е зрелоста?
1 sto ke ti kazam nikako ne smee da se paraT BRATCE i SESTRICKA imaj go toa na um posto ke ispadnat defektni ozbilna sum. moze na primer majka i sin ( isporbano jas imav zenka sijamka i nejzin sin I gi parev) dedo i vnuka tatko i kerka samo nesmee brat i sestra , inaku za zenkata deka ti e sitna e normalno do nekade bidejki se zivotni i se raboti za opstanok ne i dozvoluva da jade ona koga se stava jadenje on prv ide itn.. inaku za da ti olesni mojov macor koga se rodi bese naj dzguljavЈас чувам две мачиња, братче и сестриче, шест месеци се, машкото машала како топче е, плус дека е рунтаво уште толку подебел изгледаали женсково е доста мало, можеби покасно растат, на комшијата мачката наеднаш многу се здебели, а пред тоа беше доста мала
Што знам интересна работа, и мене тоа ме интересираше, може не мора да значи ако знае некој да објасни![]()
samo da znaes deka tie se divi macki i se opasni idi na youtube i idi cats101 imas za site vidovi macki ima pozitivni i delumno negativni strani pred da zemesh ako veke si se resgil idi na google i malce procitaj poveke bidejki spagaat vo egzoticni zivotni i treba da gi znaesh prednostite i slabostiteНаjдов, за 900 лева ...
macinja za vo stan se odlicna idea duri i 2 da cuvas isto ko da nemas nikoj doma mora da znaes deka ne smees da im dopustas popystas i da znaat deka zborot NE ima glavna uloga za da ne se kacuvaat na masi na stolici na plakari , da ne se zdiveni ednostavno , jas cuvav dve sea edno no i dvete znaea deka koga ke kaze nekoj do kaj mene NE ne smee da pravi nisto inaku za jadenje si ima macorov posebno vo sad hrana vo drug voda koga saka jade koga saka pie za higienski naviki na terasa ke go naucis zimno vreme mojov ke zastane pred vrata i ke mjauka moja preporaka ti e pesok za macki od kam martek 10 kg ti e okolu 250 den higienski e ne sozdava mirizba koga ke izvrshi nuzda delot kade sto bil se pravi grutka hrana isto od tamu zimam 105 den e ako veke planirash da cuvas zemi go od mn malo 2 meseca za da mozes da go istreniras da bide poslussno i nikak ne smee da grebe a toa se uci taka sto pokazalecot ke go stavash pod shepata za da ne grebe i a pushti nokti malce ke go udris da ne go boli se razbira na shepata i ke kazes ne , inaku ne ti dokazav pesokot trae nekade 15 dena a hranata 20 dena sto se prilicno eftini za cuvanje ako sakas uste nesto da doznaes slobodno pisi mi pozz i se najubavoМи се прави ќеф да си купам маче или да добијам на подарок.
Кажете ми...тешки се за во стан или совршено би се вклопиле?
Мојот е опасен фатил една постараМачорот мој е педофил
За женска си нашол малецко едно маченце,абе не се двои од него,цело време со него си е,дури не се ни буни кога му спие у кутијата негова надвор![]()
Е мојов е скоро година,овоа дали е 4-5 месецаМојот е опасен фатил една постара
6 месеци има, а оваа може 2,3 години![]()