- Член од
- 7 јуни 2012
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 52
што беше едно прашање со матка што требаше да се одговориChina will kick some ass
ако го сретнете мојо клон, поздравете го :$
што беше едно прашање со матка што требаше да се одговориChina will kick some ass
ако го сретнете мојо клон, поздравете го :$
како ќе се создава популацијата у иднината? - у вештачка маткашто беше едно прашање со матка што требаше да се одговори
не знамшо ти леже ( од смеровите на ФИНКИ? ) ?
Како ќе се создаваат луѓето во иднина xDшто беше едно прашање со матка што требаше да се одговори
И после неписмена генерација сме биле.... ај кој друг го знај ова?Матурантите се добро запознаени каква ке биде ситуацијата во 2050 и како ке функционира светот
тоа па нај ми улезе у глава шо те интересира?И после неписмена генерација сме биле.... ај кој друг го знај ова?
најјаки сме, нема што!И после неписмена генерација сме биле.... ај кој друг го знај ова?
Ќе ги интересира тие шо не се матуранти, јас го запамтивтоа па нај ми улезе у глава шо те интересира?
И исто така мислам и да отвориме кафич кој би се викал "Матурантски" и таму би се правело најубавото кафеИ после неписмена генерација сме биле.... ај кој друг го знај ова?