Матура

Член од
8 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Се извинувам што касно ме известија за ова!

Сега да разјасниме неколку работи:

• Идете учете!
  • Ова е лажна страна(лажен сервер)
  • Секоја чест на тој што му текна за ова
Да како што кажав одете земете ги книгите и учете! Најдоборо е така или пак смислете некој начин за да препишувате !

Да странта е лажна, а исто така и тој што ја осмислил идејата се зафркнал на неколку места(Иди учи малце повеќе ИТ а помалку следи тролинг) ! Сепак го поштувам тоа што имал нешто такво на ум. Серверот е моментално спуштен доле и ќе биде додека завршаат испитите! И сакам да ви кажам да си ги исчистите колачињата за секој сличај.

Поздрав од DarkSoul!

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Се извинувам што касно ме известија за ова!

Сега да разјасниме неколку работи:

• Идете учете!
  • Ова е лажна страна(лажен сервер)
  • Секоја чест на тој што му текна за ова
Да како што кажав одете земете ги книгите и учете! Најдоборо е така или пак смислете некој начин за да препишувате !

Да странта е лажна, а исто така и тој што ја осмислил идејата се зафркнал на неколку места(Иди учи малце повеќе ИТ а помалку следи тролинг) ! Сепак го поштувам тоа што имал нешто такво на ум. Серверот е моментално спуштен доле и ќе биде додека завршаат испитите! И сакам да ви кажам да си ги исчистите колачињата за секој сличај.

Поздрав од DarkSoul!
For real !? xD

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Барам да соберам 500 лајкови на сите мое мислења на форумот (во профил-->теми и мислења).... и после тоа ви го објавувам ОВДЕ КЛУЧОТ *кој се состои само од одговори ..
давам чесен збор... ако не го направам ова, барам од модераторите да ми го избришат профилот и да добијам перманентен бан од кајгана.
Ете ја мојата цена... :cool: :cool: :свиркам: :свиркам:

Член од
2 јуни 2012
Мислења
43
Поени од реакции
7
Пак ќе повторам: линкот јас го најдов запишан на тетратка од професор уште за матурата 2010 година, јас го имплементирав. Ги заменав 2010 со 2012 и испадна дека постои таков линк, само јузернејмот и пасвордот не одговараа. Се извинувам доколку предизвикав непријатности и општа паника.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Одете релаксирајте се малце бе имате златен фудбал Полска - Грција, ќе извадиме добри оценки утре без гајле.. за 4 саати тест психички и физички ќе паднат тие што наводно треба да не надгледуваат, е сега што денеска видов дека сум во чкарт група тоа е друго.. од 8-9 души колку што видов дека сме во групата (училницата) 5-6 едвај минеа со 2ки нашколо така да .. :ROFLMAO:
Остај, не ме заболи глата за матурата, ме заболи од утакмицата, 0-2 гола ја имав, се препотив :pos:

Инаку јас сум во ТОП група за утре! Двајца имаа 3ки, јас и уште 2ца имавме 4ки и другите 5 врвеа одлични сите 4 години. Само уште тој што ќе не чува да се погоди поштен чоек и бичиме :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Барам да соберам 500 лајкови на сите мое мислења на форумот (во профил-->теми и мислења).... и после тоа ви го објавувам ОВДЕ КЛУЧОТ *кој се состои само од одговори ..
давам чесен збор... ако не го направам ова, барам од модераторите да ми го избришат профилот и да добијам перманентен бан од кајгана.
Ја би се потпрел на моето знаење.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кажете ја темата за утре бе АЛООО ? ???

Член од
8 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Јас дојдов до заклучок дека е фејк и си ја завршив работата... И ќе стојам зад тој заклучок додека некој не докаже навистина дека е тој вистинскиот...(ама сега тешко бидејчи е офф)

Доколку сакаш да споделиш нешто сподели го со другите не ги малтретирај .... јас си ја завршив мојата матура пред 3 години..

Код:
http://www.downforeveryoneorjustme.com/85.30.95.68

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Која сатисфакција значи. Ќе не ограбиш!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
^
Romanticarskite elementi niz sodrzinite na delata na Bajron i Pushkin

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Кажете ја темата за утре бе АЛООО ? ???
Кој да ти ја пише темата бе чоек?

Едната е позната,Романтизмот со Онегин и Чајлд Харолд,што те кошта да се спремиш на таа?
Зашо мора да ја чекаш слободната кога имаш достапна тема веќе неколку месеци??

:facepalm:

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Mojata e veke napisana , svezo pecena :D , samo uste da ne se pogodi taa i da si ibes vekot

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Mojata e veke napisana , svezo pecena :D , samo uste da ne se pogodi taa i da si ibes vekot
За романтизмот?

Ти бираш утре дали за Романтизам(тема која е позната) или на слободна тема која утре ќе ти ја дадат.

Се е во твои раце.

Kajgana Shop

На врв Bottom