Математика + ЛОГИКА

Член од
7 јуни 2007
Мислења
95
Поени од реакции
3
Точно сега ми текна од кој филм беше.Но јас ги имам како загатки соберено

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Mexican e filmot ... so brad pitt i julia roberts ....zakon filmce ...
a za ova so znam ... valjda nikoj nema da stigne na celta ! neznam stvarno !

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Зашо луѓето коа се логираат на е-маил и ако до нив има некој шо буљи у мониторот увек коа ќе дојдат до полето password викаат „еј пасот како ми беше бе, го забораив” и така едно 2 минути божем пасот го забораиле и коа ќе сврти главата овој шо буљи, овој одма овој го пишуе пасот. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Спиритос незнам дали го прочита мојот одговор за лифтот
Хм за ова со лисициве и кучињава.......Лисицата е побрза од кучето, а кученцето е побрзо од лисичето, значи
1-лисица
2-куче
3-кученце
4-лисиче

Епа кучињата нормално, помали се шансите да бидат застрелани, а исти се шансите да згазнат на мините и кучињата и лисиците, освен ако се кучињата мински трагачи
Спирко за прашањево има многу можности, може да се иде до 101 и назат ако се почне...Така да според некоја си моја зацртана работа во глава кучињата ќе поминат први

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
точкест напиша:
Епа кучињата нормално, помали се шансите да бидат застрелани
Да, ама бидејќи ова е зафркната загатка мислам дека лисиците попрво ќе стигнат.:pos::pos::pos:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ashley напиша:
Да, ама бидејќи ова е зафркната загатка мислам дека лисиците попрво ќе стигнат.:pos::pos::pos:
А бидејќио има 10 опремени ловџии и лисиците и кучињата ќе испогинат :pos: :pos:
П.С. Со исклучок на првото прашање,другите "загатки" се повеќе како финти,или ко одговори на вицеви бидејќи ако реално одговорам на второто прашање одговорот сигурно нема да биде тој,за лифтот има повеќе одговори,а за вториот љубовен проблем има мали милиони одговори кои одговараат :smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
А да предпоставиме дека кучињата се издресирани за трагачи на мини и да немаат гајле помеѓу мините....ете има милион причини, а Ешли да кажеше барем зашто лисиците би поминале

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Дали во Исламот е дозволено да се ожениш со сестрата на твојата жена вдовица..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако жена ти е вдовица, ти си дед гај ;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
абе албо ти вака да ми прајш :):):):)..ова ти е ко индиректно да си ме убил :):):):):):)

edit:абе во рајот ке се најдам со сестрата на жена ми :)

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
SpiritoS напиша:
OK може малку претерав со љубавните ама идев по ред како што ги имам напишано.Имено точно за второто е дека Никогаш нема да раскинат.За третото има 2 решенија ако потражиш малку на интернет ќе го најдеш прашањето rymz како што го најде за првото(има 2 решенија)
4 прашање гласи:
Се бркаат 2 кучиња и две лисици.Едно старо куче и едно кученце една лисица и едно лисиче (јасно е дека не се исти по старост).Се бркаат така да Лисицата е побрза од кучето,а кученцето е побрзо од лисичето .треба да стигнат до определена цел заедно по парови.поминуваат покрај 10 ловџии опремени со оружје и нис минско поле.Кој пар ке стаса порано до целта.Дали кучињата или лисиците? А цега да ве видам.
Па мислам дека ќе ги испоубијат дур да стигнат до целта:smir:
Уствари можно е кучињата да останат, затоа што ловџиите ке ги убијат лисиците, а не кучињата.

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
rymz напиша:
Дали во Исламот е дозволено да се ожениш со сестрата на твојата жена вдовица..
Па мажот е веќе умрен..:helou:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
гуска ипол денар ипол, три гуски -колку пари се ? :pos::pos: се шалам
вака имам едно многу е simple коа ќе размислиш

самохрана мајка на три деца,откако ги исчувува до деветата година на најстарото,6 на средното,и 3 тата на најмалото се самоубива.На погребот доаѓа брат и и ги здогледува децата во едно ќоше каде што најмалото највеќе плаче,средното подшмрцнува додека најстарото е ладнокрвно....
кое од нив ја убило мајката?:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom