Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
И навечер под кревет ти спијат.Да сатански друштва се, прават ритуали и жртвуваат и луѓе.
И навечер под кревет ти спијат.Да сатански друштва се, прават ритуали и жртвуваат и луѓе.
Кинезите за тебе се парагон на доблест?Убаво ќе биде во некоја блиска, а можеби и не толку многу подалечна иднина кога кинезите ќе му го стават крајот барем на дел од овие сатанистите, бидејќи поприлично им се намерачија.
ако тебе ти одговараат овие говедата тогаш супер...Кинезите за тебе се парагон на доблест?
Не реков дека ми одговараат. Само ме интересираше дали сериозно ги подржуваш кинезите.ако тебе ти одговараат овие говедата тогаш супер...
ја сум за жутите
и да, може да им стават крај ако сакаат.
И јас не реков дека кинезите се совршени, туку дека со нив ќе започне крајот на оваа масонеријата и сличните срања... што и ме радува до некаде.Не реков дека ми одговараат. Само ме интересираше дали сериозно ги подржуваш кинезите.
Уф како ме разочара сега, два дена нема да спијам.И јас не реков дека кинезите се совршени, туку дека со нив ќе започне крајот на оваа масонеријата и сличните срања... што и ме радува до некаде.
Баш така.И мене во нив и во русите ми е надежта.Убаво ќе биде во некоја блиска, а можеби и не толку многу подалечна иднина кога кинезите ќе му го стават крајот барем на дел од овие сатанистите, бидејќи поприлично им се намерачија.
Све што е лошо во светот потекнува токму од тие тајни (крајно сатанизирани) друштва... од друга страна, сите реални и општествено добри идеи за напредок се руинирани во старт, прикриени разно-разни откритија од јавноста, а за вонземјани и слични срања да не ни почнувам пошто ќе забегам во друга тема (и тоа се крие на велико).
Генерално, им се гледа почетокот на крајот и нив... дај Боже.
Класичен пример кога неукоста, стереотипите и неинформираноста за одредена тематика или област резултира со омраза и стремеж да се уништи се што е предмет на таа заблуда.Убаво ќе биде во некоја блиска, а можеби и не толку многу подалечна иднина кога кинезите ќе му го стават крајот барем на дел од овие сатанистите, бидејќи поприлично им се намерачија.
Све што е лошо во светот потекнува токму од тие тајни (крајно сатанизирани) друштва... од друга страна, сите реални и општествено добри идеи за напредок се руинирани во старт, прикриени разно-разни откритија од јавноста, а за вонземјани и слични срања да не ни почнувам пошто ќе забегам во друга тема (и тоа се крие на велико).
Генерално, им се гледа почетокот на крајот и нив... дај Боже.
Ако бараш слепци, побарај го најблиското огледало.Баш така.И мене во нив и во русите ми е надежта.
Само знаеш што ќе биде многу интересно ?
Масоните и Илуминатите ќе изгубат на крајот,а дури ни тогаш 90 проценти од луѓето нема да знаат дека некоја организација била толку блиску во целост да го пороби светот.
И тогаш како и сега,обичниот човек ќе си остане слеп.
Тогаш не го премолчувај ни тоа дека по приватна порака бараше од мене да не пишувам на темава.Ипси брат,извини.
Се воздржував два месеци да не пишам ништо,ама едноставно не можам да премолчам.
И јас не издржав па еве да прашам - Запознат си со Руската масонериска историја? Или онака ги лупна во пакет со Кина, пошо одат заедно како хамбургер и помфрит? (ала BRICS срањето)Баш така.И мене во нив и во русите ми е надежта.
.....
Се воздржував два месеци да не пишам ништо,ама едноставно не можам да премолчам.
колку си бил ти толерантен за други и туѓи размислувања, па после споредуваш со кина и што тоа таму правеле .... хахаха вери фани.Класичен пример кога неукоста, стереотипите и неинформираноста за одредена тематика или област резултира со омраза и стремеж да се уништи се што е предмет на таа заблуда.[DOUBLEPOST=1443975851][/DOUBLEPOST]
Ако бараш слепци, побарај го најблиското огледало.