Во последно време сме сведоци на се повеќе документирани филмови околу масоните и новиот светски поредок. Изгледа дека се повеќе вистината излегува на виделина.
Дали таа вистина што наводно излегува на виделина, е правата вистина?
Дали тие документарни филмови и книги за злобните масоните, илуминати, чакри и разни теории на заговор, се вистинити?
Дали некогаш си помислил дека некој од тие "вистини" профитира?
Дали некој што издал 10 книги за злобните масони, NWO, Сиви, Рептили и тн., тоа го направил за ти да ја дознаеш "вистината" или тоа го прави за да стане милионер на најлесен можен начин?
Треба да продаде само 50,000 примероци по цена од $20 за да стане милионер. Пазарот е огромен. Милиони милиони како тебе се желни да ја дознаат вистината. Гомно да им запакуваш, и да им речеш ова е вистината, ќе го купат. Е до толку се open-minded, и со неиспран мозок.
Би рекол дека половина од производите на американските продукциски куќи служат за перење на мозокот на светското население и прикажувајки му слика на реалноста која воопшто и не постои.
Внимавај, да не испадне на крај кога ќе ја дознаеш вистината, ти да си оној со испран и исушен мозок.
Америка постојано се фали за нејзините успеси и дури и го има измислено првото слетување на месечината. Ми се чини мисијата аполо. Изгуглајте повеќе за значењето на Аполонис односно името на Сатаната според незнам таму што не се сеќавам.
Apollo has been variously recognized as a god of light and the sun, truth and prophecy, healing, plague, music, poetry, and more. Apollo is the son of Zeus and Leto, and has a twin sister, the chaste huntress Artemis.
Како и да е моабетот ми беше многу малце се промовираат односно рекламираат успесите на Руските лабаратории и научници.
Можи немаат доволно успеси, од кај знаеш!? Можи не им е дојдено до рекламирање. Можи треба да следиш и читаш повеќе руски медиуми, на руски јазик, отколку американски медиуми, на англиски јазик. Можи треба да појдеш во Русија и таму да дознаеш за нивните успеси, од нивните медиуми.
Еве ти занимација, има шест дела:
https://www.youtube.com/watch?v=EpgKE3xsqj0