Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
За соживот нужно е прифаќање на културните и верски раличности на етникумите. Радикализмот не е нешто што може да се прифати и тие луѓе не се луѓе со кои треба да се гради соживот. Искено, им посакувам се најлошо.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Имаше баеѓи полиција, ја дур поминуев едно 5 комбиња успеав да избројам плус 3-4 коли полицајци во цивилка, а и хеликоптеров нонстоп кружи :D.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Според информациите на Канал 5 од извори во џамиските одбори, највисоки претставници на ИВЗ во текот на ноќта и утринава биле во посета на неколку џамии, убедувајќи ги локалните џамиски одбори да не излегуваат на протести. Нашите извори велат дека целта на ИВЗ е да не се дозволи поистоветување на верниците на исламската верска заедница со радикалниот ислам и да се смират тензиите.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.780
Според информациите на Канал 5 од извори во џамиските одбори, највисоки претставници на ИВЗ во текот на ноќта и утринава биле во посета на неколку џамии, убедувајќи ги локалните џамиски одбори да не излегуваат на протести. Нашите извори велат дека целта на ИВЗ е да не се дозволи поистоветување на верниците на исламската верска заедница со радикалниот ислам и да се смират тензиите.
Доста мудро од нивна страна. Ова е срам и резил за секој кој себе се смета за муслиман.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Да ти кажам ама НАЈИСКРЕНО, јас кога неам активности, си гледам филмови, си играм WoW. Некогаш маваме PES или FIFA зависи за што сме расположени. Ова се се работи до 12 саат зашто после идеме на ручек и откако ќе степаш 3-4 ладни пива за ставаш во фотеља и така до 4 ипол. И да не забораам задолжително е кога се враќаш од работа, на секој по пат што ќе го сретнеш да му збориш како си се здробил од работа денес на терен.
Toчно, јас пред некој ден бев во Министерството за Одбрана во Велес, барав некој пријатели, од таму ме пратија во Полиција, а од полиција ми рекоа Трајко и Петко испаднаа кај 10.00 рекоа ке се вратат до кај 11.30. И јас ОК, ке дојдам тоа време. И некој од таму додаде, ама не иди после 12.00 си одиме на пауза... Поголема причина за :facepalm: сум немал до сега во животов. :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.562
Ма ништо не е ова бе, кога ќе видам полиција колку што имаше една недела после Кале на мечот Вардар-Копенхаген е тогаш ќе кажам убаво го обезбедиле протестот :cool:
Нема да им текне ни да ПОМИСЛАТ да излезат на вакви бесцелни протести ако има толку полиција.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Ај за „Муслиманите не се терористи“ некако ќе ги сфатам... Ама кој курац скандираат УЧК и Етничка Албанија??? Провоцираат ли нешто?? Стварно се мутави, не признаваат ништо македонско, се мора да биде албанско за нив, а ваму кенкаат дека ние не сме сакале соживот... За лечење се...

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.361
Поени од реакции
4.170
Се тресела гората, глушец излезе.... двајца без тројца, ебиветер протест. нека си протестираат вака секој ден цело лето по жештината....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.562
Ај за „Муслиманите не се терористи“ некако ќе ги сфатам... Ама кој курац скандираат УЧК и Етничка Албанија??? Провоцираат ли нешто?? Стварно се мутави, не признаваат ништо македонско, се мора да биде албанско за нив, а ваму кенкаат дека ние не сме сакале соживот... За лечење се...
Што знаат бе брат, ги собрале од навивачка група Шверцери и само тоа знаат да го испеат. Гледаш од школо ги пуштаат за вакви настани, а пошто други пароли немаат освен тие логично е да скандираат Учк и Шќипри етнике.
Тотално несоодветно за овие и онака апсурдни протести.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Некој за Куманово да пише што живее близу судот?

Kajgana Shop

На врв Bottom