Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Радикални сме по форуми.
Не знам дали некој настрадал од македонска рака. Ете на пример, дали јас сум убила некој од другиот табор, сум му ја запалила куќата, отрула кучката.
Факт е дека Македонецот, колку и да плука наоколу, на крај на иста маса ќе седне со СЕКОГО.
На форумов ќе си изедеме гомциња едни на други, национални, партиски, верски и ќе седнеме пак на маса.

Ама другите не се баш така радикални. Тие се радикални и надвор од виртуелниот свет.
Доволно е што го поддржуваш, исто зло е што прво нас македонците не уништува веќе 20 години, не треба некој да настрада за да се прогласиме радикалисти. Има луѓе што јавно поддршуваат радикализам исто како овие денес што ќе излезат.
Ај да за појасно, убиството не го извршија радикални исламисти затоа што Македонија има војска во Авганистан како што кажа лидерот, убиството го извршија имбецили, неинтелигентни, простаци, садисти, кукавици, пички, кои убија 4 деца што заедно имаа едвај 150кг и рибар кој не го интересирало повеќе од тоа дали рибата ќе јаде. Да беа мужи ќе застанеа пред некој ако ништо повеќе физички рамен на нив.

Тоа што се ствара омраза према соседите освен Србија кажува дека имаме радикални размислувања. И убаво си кажа, на зборење сите радикалисти, ама кога идат на одмор у Грција сите им се упикуваат на грците, па дури и ги вадат налепниците МК од колите и викаат дека се од Скопје, не од Македонија. ,,,чекај,,,,имаш право нема радикализам кај нас, има кретенизам. Повлекувам се што реков за радикализмот меѓу македонците.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Еве ги првите протестанти-матуранти кај Јаја Паша

S

Shaman

Гостин
Прегледај го приврзокот 43173Прегледај го приврзокот 43174Прегледај го приврзокот 43175Прегледај го приврзокот 43176
На првите две слики, од продавницата девојче им носи освежување, на вторите две убава џандарка :)
А камо столчиња да им донесат за под сенка....
Значи на каква дискриминација се жртви полицајциве, тоа е страшно.
Страшно ви велам !!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Еве ги првите протестанти-матуранти кај Јаја Паша
Нека фатат малце книга овие подобро би било и нека не дозволат да бидат манипулирани...ич не ме радува оваа генерација што иде.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Photo0478.jpg
Ептен се хардкор значи :)
Само не ми е јасно што прават овде, на сите возила ова го направија, вртеа нешто над ретровизорите, дали закачуваа нешто, лепеа, врска немам..
А ако ме пушти газдава, ќе пробам од протестот да сликнам нешто..

S

Shaman

Гостин
Прегледај го приврзокот 43177
Ептен се хардкор значи :)
Само не ми е јасно што прават овде, на сите возила ова го направија, вртеа нешто над ретровизорите, дали закачуваа нешто, лепеа, врска немам..
А ако ме пушти газдава, ќе пробам од протестот да сликнам нешто..
Мене од оваа матна фотографија ми се чини дека мрежата на шофершајбната ја ставааат.

Вртеа над ретровизорите нешто бе ....... ХАХАХАХАХА
Се згазивме на работа од смеење.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 13:40 ---
Колку што јас сум информиран нема. Само во ПЕП.
Погрешно си информиран.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.650
Јако, ќе разбиваат демонстранти изглеа :)

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Мене од оваа матна фотографија ми се чини дека мрежата на шофершајбната ја ставааат.

Вртеа над ретровизорите нешто бе ....... ХАХАХАХАХА
Се згазивме на работа од смеење.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 13:40 ---

Погрешно си информиран.
Добро освен следење на форум кајгана и кантер страјк правите нешто друго во МВР? :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.780
Доволно е што го поддржуваш, исто зло е што прво нас македонците не уништува веќе 20 години, не треба некој да настрада за да се прогласиме радикалисти. Има луѓе што јавно поддршуваат радикализам исто како овие денес што ќе излезат.
Ај да за појасно, убиството не го извршија радикални исламисти затоа што Македонија има војска во Авганистан како што кажа лидерот, убиството го извршија имбецили, неинтелигентни, простаци, садисти, кукавици, пички, кои убија 4 деца што заедно имаа едвај 150кг и рибар кој не го интересирало повеќе од тоа дали рибата ќе јаде. Да беа мужи ќе застанеа пред некој ако ништо повеќе физички рамен на нив.

Тоа што се ствара омраза према соседите освен Србија кажува дека имаме радикални размислувања. И убаво си кажа, на зборење сите радикалисти, ама кога идат на одмор у Грција сите им се упикуваат на грците, па дури и ги вадат налепниците МК од колите и викаат дека се од Скопје, не од Македонија. ,,,чекај,,,,имаш право нема радикализам кај нас, има кретенизам. Повлекувам се што реков за радикализмот меѓу македонците.
Јанкуловска изјави дека Македонија е можно да биде мета на радикални исламисти, а не дека истите го извршиле конкретно ова убиство.
Никаде не се кажани (јавно) мотивите за убиството.

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
На пример оние на сликата, во живо играат кантер страјк:)
слушам пред некој месец еден од МВР во кафич вика идам прееска на работа влагам по ходнициве слушам пукање, бомби влагам у собчето колегата рокнал кантерот на максимум. И смешно е ама и трагично у исто време :)

S

Shaman

Гостин
Добро освен следење на форум кајгана и кантер страјк правите нешто друго во МВР? :)
Да ти кажам ама НАЈИСКРЕНО, јас кога неам активности, си гледам филмови, си играм WoW. Некогаш маваме PES или FIFA зависи за што сме расположени. Ова се се работи до 12 саат зашто после идеме на ручек и откако ќе степаш 3-4 ладни пива за ставаш во фотеља и така до 4 ипол. И да не забораам задолжително е кога се враќаш од работа, на секој по пат што ќе го сретнеш да му збориш како си се здробил од работа денес на терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom