Kakov sozivot baras denes mori ubavice , zar ne gleas koj e na vlast ? Otvori oci dobro , uste e rano .
Знаеш што, мило ми е што се освестив и не барам соживот повеќе. Ако некогаш се надевав дека ќе има соживот, денес не дека не се надевам, туку и не ни сакам. Не е возможно со луѓе како вас соживот. Затоа што гледам какви скотови сте. Да немаш никаква совест дека 4 деца умреле и еден 40 годишен маж, класична егзекуција им извршиле, тогаш значи не треба да си човек, скот си. Да убиеја ваши деца кажи ми што ќе беше? Ќе седевте и ќе ги браневте убијците вака?
Ние за разлика од вас имаме совест и свест. Кога убија Албанче лани матурант сите се оградивме од случајот и го осудивме, затоа што не е човечно. Ама гледам дека кај вас во речникот, зборот човечност не постои. Срамота. Да знаеш дека ќе ви се врати ова што го правите, само немој тогаш да биде оф леле мајко. Плукам на секоја моја иницијатива досега за било каков соживот со вас. Плукам и се срамам што некогаш сум помислила дека со вас може да се има соживот.
Несакам соживот со луѓе што им е нормално некој да поседува толкав арсенал на оружје. Несакам соживот со луѓе што бранат егзекутори на 4 деца и еден 40 годишен човек без никаква ебана причина. Сум дружела досега со Босанци, сум учела со нив и на гости сум им одела, никогаш не се покажале дека се вакви скотови како вас. Напротив. Незнам што чуда ќе бевте, потоа се чудите кога ве нарекуваат дека сте племе. Сами тоа си го барате.
И ме заболе половиов орган ако сега биднам банирана од темава!
Со здравје!