Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ma hajde :) Zosto neavme problem so TRAJKOVSKI naprimer ?
Zosto vo negovo vreme bevme mnogu pobliski medjusebe za razlika od denes ?
За време на мандатот на Трајковски имавме вооружен конфликт. Сме немале проблем. :rolleyes:

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Се прашувам до кај оди лицемерието на нашите мили сограѓани. Пред да ги фатат убијците викаа да се фатат, да се осудат, да се каменуваат, монструми чудовишта вакви такви, а сеа ги бранат со сета сила. дајте бре аман веќе од вашето наивно однесување.
Jas licno , ako se tie ubijci "DA IM GO EBAM KRVTA" eve javno kazuvam , ako treba i ime prezime ka davam . Zadovolna ?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Јас гледам терористи во Парламент.
Ти гледаш борци за човекови права.

Видиш?!
И тој гледа терористи, само глуми дека се борци за човекови права.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Jas licno , ako se tie ubijci "DA IM GO EBAM KRVTA" eve javno kazuvam , ako treba i ime prezime ka davam . Zadovolna ?
Презадоволна, ама некако не ви се верува баш дека се тие. Вие повикувавте да се почека со заклучоци да се фатат прво па после ќе пцуеме и ќе им ебеме крв, ама сеа кога ги фатија вие ги браните. Зашто не почекате со заклучоците па да видите дали се тие или не се, па да искочите со протести, туку одма скокате.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Тој беше испитуван во авион на ЦИА и на Мајорка. Македонија тука е виновна само што ја послушала ЦИА и го уапсила. Ама ти веројатно не веруваш во тоа што го кажува Ел-Масри т.е. за овој дел сигурно ќе тврдиш дека лаже.
zborev za matnite zdelki,montiranite procesii i kolateralnite steti so proizleguvat od istive....
samo e cudno deka za 20 godini nezavisnost ima : 2 atentati na presedateli(misteriozni),vojna-misteriozna,kup na bombasticni akcii za koi uste den deneska nema presudi !!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Генти, чуму тогаш протести утре? Не знаеш дали некој од уапсените не е убиецот. Нели е срамота да се протестира за вакво нешто?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Ти стварно си бил забеган. Човекот крајот на мандатот не го доживеа. Прво мешаш премиер и претседател, изгледа поим немаш ни кој е што, а второ, ми збориш дека ти било арно 2-3 години во животот, а овде, во оваа земја, Аранути и Каури се колат повеќе од 100 години.
И јас будала со каков лик зборувам....
Ti mozes da ponizuvas kolku sakas jas sepak ke te respektiram i pak ti go velam istoto" POLOSO VREME OD DOVAGANJETO NA GRUEVSKI U MK NEMA " On nitu ne smeta deka sme del od drzavata..toa e ocigledno , ne sme slepi.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ma hajde :) Zosto neavme problem so TRAJKOVSKI naprimer ?
Zosto vo negovo vreme bevme mnogu pobliski medjusebe za razlika od denes ?

Трајковски знаеш шо изјави за Косоварите/бегалци во екот на кризата во Косово?Ако толку ги сакаат и се загрижени од ЕУ нека се отвори коридор и нека си ги земат кај себе. Можеш да разгуглаш околу изјавата ќе ја најдеш сигурно.

M

Moon Child

Гостин
Kakov sozivot baras denes mori ubavice , zar ne gleas koj e na vlast ? Otvori oci dobro , uste e rano .
Знаеш што, мило ми е што се освестив и не барам соживот повеќе. Ако некогаш се надевав дека ќе има соживот, денес не дека не се надевам, туку и не ни сакам. Не е возможно со луѓе како вас соживот. Затоа што гледам какви скотови сте. Да немаш никаква совест дека 4 деца умреле и еден 40 годишен маж, класична егзекуција им извршиле, тогаш значи не треба да си човек, скот си. Да убиеја ваши деца кажи ми што ќе беше? Ќе седевте и ќе ги браневте убијците вака?
Ние за разлика од вас имаме совест и свест. Кога убија Албанче лани матурант сите се оградивме од случајот и го осудивме, затоа што не е човечно. Ама гледам дека кај вас во речникот, зборот човечност не постои. Срамота. Да знаеш дека ќе ви се врати ова што го правите, само немој тогаш да биде оф леле мајко. Плукам на секоја моја иницијатива досега за било каков соживот со вас. Плукам и се срамам што некогаш сум помислила дека со вас може да се има соживот.
Несакам соживот со луѓе што им е нормално некој да поседува толкав арсенал на оружје. Несакам соживот со луѓе што бранат егзекутори на 4 деца и еден 40 годишен човек без никаква ебана причина. Сум дружела досега со Босанци, сум учела со нив и на гости сум им одела, никогаш не се покажале дека се вакви скотови како вас. Напротив. Незнам што чуда ќе бевте, потоа се чудите кога ве нарекуваат дека сте племе. Сами тоа си го барате.
И ме заболе половиов орган ако сега биднам банирана од темава!
Со здравје!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.265
Zavisi od vas ,ili potocno zavisi kolku uste ke go podrzuvate ednosmerniot Premier . Se do togas jas ne se cuvstvuvam so nego na Celo siguren i bezbeden .
запрашај се прво кој е во колација на таа влада. дали тоа не е лидерот на ана она ова.... не е тоа истата организација војска или дружина која зеде оружје врака за да ти се чуствуваш побезбеден понеобесправен и незнам што.
можеби грешам ама не е тој истиот али ахмети кој од 2001 е нонстоп во власта а не опозицијата??
сакаш да кажеш дека од почетокот на војната за таканаречените ваши права ти не се чуствуваш побезбеден и не ја чуствуваш државата како своја. предходно кога наводно бевте обесправени и немавте никакви права( за греота ) тогаш ја чуствуваше повеќе за своја и беше побезбеден??
па за што се бореја тогаш твоите. за што загинаја еден куп луѓе. зарем сакаш да кажиш дека сите тие жртви беа залудни.
дека треба да се пробаме уште еднаш за ти да се чуствуваш безбеден и да ја чуствуваш државата како своја????
некако ептен ми си нелогичен. се прашувам да не те скокнаја рамковно па не можеш да цицаш од државна цицка како големите патриоти од редовите на она.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Дај бе баталете ги ваквите појави на форумот. Ако не им обрнувате внимание, уште некое време ќе прават монолог и ќе се повлечат. Вака само квалитетните постови се губат во шлајмот од квантитет.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Генти, чуму тогаш протести утре? Не знаеш дали некој од уапсените не е убиецот. Нели е срамота да се протестира за вакво нешто?
Jas tuka slusam za toj protest , ne pisuva nikade po albanskite mediumi, i ne sum utre na protesti .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
zborev za matnite zdelki,montiranite procesii i kolateralnite steti so proizleguvat od istive....
samo e cudno deka za 20 godini nezavisnost ima : 2 atentati na presedateli(misteriozni),vojna-misteriozna,kup na bombasticni akcii za koi uste den deneska nema presudi !!!
и 4 случаи кои Хаг ги одби... или малтретирените работници не се колатерална штета !?

Kajgana Shop

На врв Bottom