Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
А случајот со мавровски работници, мотелот бриони во челопек и тн. ти тогаш кај беше? Да не беше со амнестираните манијаци заедно?
Или 12-те киднапирани...со хероите Изаир Самии - Баци / Шурли и брат му Рами Самии - Зогу од Шемшево, Даут Реџепи - Лека од Порој, Астрит Беадини, Ибраим Сулејмани од Дреновец, Шеваљ Етеми од Палатица, Лулзим Исмаили - Лули од Нераште итн., итн...

M

Moon Child

Гостин
Zavisi od vas ,ili potocno zavisi kolku uste ke go podrzuvate ednosmerniot Premier . Se do togas jas ne se cuvstvuvam so nego na Celo siguren i bezbeden .
Ти не се чувствуваш безбеден? Сигурен си дека не се чувствуваш безбеден?
Не другар, не се чувствуваат безбедни Македонците во Гостивар, не се чувствуваат безбедни оти незнаат во која Албанска куќа колку оружје се крие. Јас ти гарантирам дека ниеден Македонец не поседува толку нелегално оружје колку што скоро секој еден од вас поседува. Ние сакаме соживот, вие несакате. Тоа е јасно како ден.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Каков премиер бре?! Вие со Македонија имате проблем кога Груевски уште не бил ни сперматозоид, а не човек. Во 1997 кој беше премиер? Во 2001 кој беше? Не туку трескај, продадена душо, си ја сакал земјава како своја.
Си ја сакаш да ја окупираш и присвоиш, а не да живееш во неа под нејзиното име МАКЕДОНИЈА.
Овој народ е Македонски, а не Славомакедонски, ама ти тоа не го знаеш - и не ти одговара.

Што битија ќе бевта, па посебно вие ,,верниците,, ало, 4 ДЕЦА умреа, 4 МАЈКИ плачат, деца без татко останаа.... каде ви е човечноста, кој ви ја уби?! Или ИЧ НИКОГАШ не ја имавте?!
Ma hajde :) Zosto neavme problem so TRAJKOVSKI naprimer ?
Zosto vo negovo vreme bevme mnogu pobliski medjusebe za razlika od denes ?

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Дечко за Раштански лозја зборуваше. Преиспитај се малку. Кај го стави и Ел Масри во приказнава не ми е јасно.
i ovoj trebase da bide Likvidiran vo isto takva akcija edna godina pokasno,isto taka so izgovor za islamski terorizam ...samo so se spasi poradi germanskiot pasos , i posle dobi debela osteta

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Или 12-те киднапирани...со хероите Изаир Самии - Баци / Шурли и брат му Рами Самии - Зогу од Шемшево, Даут Реџепи - Лека од Порој, Астрит Беадини, Ибраим Сулејмани од Дреновец, Шеваљ Етеми од Палатица, Лулзим Исмаили - Лули од Нераште итн., итн...
Не ги споредувајте овие амнестирани терористички напади со Раштански лозја. За второво судот се произнесе дека било легитимна полициска акција над постоечка закана. Со самото тоа што ја правите таа споредба влегувате во нивната игра.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Ајде да не потпаѓаме на провокации да ги оставиме тие креатури што ќе се појават на протест утре да се посрамат себе и својата заедница во светот и да го извадиме максимумот од тоа.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Ти не се чувствуваш безбеден? Сигурен си дека не се чувствуваш безбеден?
Не другар, не се чувствуваат безбедни Македонците во Гостивар, не се чувствуваат безбедни оти незнаат во која Албанска куќа колку оружје се крие. Јас ти гарантирам дека ниеден Македонец не поседува толку нелегално оружје колку што скоро секој еден од вас поседува. Ние сакаме соживот, вие несакате. Тоа е јасно како ден.
Kakov sozivot baras denes mori ubavice , zar ne gleas koj e na vlast ? Otvori oci dobro , uste e rano .

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе и вие заедно со модераторите тука сте криви, па нели гледате одредени планинари доаѓаат тука на темата само да ја носат во погрешен правец и да провоцираат со теми на кој нив им одговара, а кога ќе и поставиш прашање не ти враќа, го прашавте за мавровските работници?Го прашавте, еве го не враќа, сега ќе напишете нешто, а он пак ќе пишува раштански лозја, немојте ве молам остајте ги ваквите.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.739
Поени од реакции
8.755
Ти стварно си бил забеган. Човекот крајот на мандатот не го доживеа. Прво мешаш премиер и претседател, изгледа поим немаш ни кој е што, а второ, ми збориш дека ти било арно 2-3 години во животот, а овде, во оваа земја, Аранути и Каури се колат повеќе од 100 години.
И јас будала со каков лик зборувам....

Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
Она вика... вика па вика.
До прееска, зборувавте за тоа КАДЕ се доказите дека тие се убијците, сега одеднаш верувате на нечии зборови...
Јас можам да кажам дека сум у брак со Леонардо ДиКаприо, не значи и дека стварно сум у брак со Леонардо ДиКаприо.
da de treba dokazi ete i dechkoto koj shto se zema od doma vo operacijata monstrum ischeznal, policijata veli deka go pushtile da ide doma ,roditelite tvrdat deka odkako policijata go zemale za nivniot sin ne znaat nishto ,kakov dokaz treba za ova?

Хаки Hazir беше 29 години од Шутка? Од 1 мај кога уапсен воoperacijata 'чудовиште' на полицијата дека ја губи секоја трага. Членови на семејството не знаат ништо за неговата судбина. Тие се загрижени за неговата судбина и се сомневаат дека полицијатаги загубија своите 29-годишен син Хаки Хазири. Денес семејствачекаа иако тој да се донесе истражниот судија во Скопје, едно нешто не се случило. Застапниците изјави дека не е меѓу оние кои се осомничени и треба да се доведува во прашање. Потоа се насочени кон полицијата, но она што е кажано беше дека тој бил пуштен во околу 9:30 минути од Гази Баба полициска станица и не знаат каде да го најдете истиот.
http://alsat-m.tv/lajme/vendi/130352.html

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
i ovoj trebase da bide Likvidiran vo isto takva akcija edna godina pokasno,isto taka so izgovor za islamski terorizam ...samo so se spasi poradi germanskiot pasos , i posle dobi debela osteta
Тој беше испитуван во авион на ЦИА и на Мајорка. Македонија тука е виновна само што ја послушала ЦИА и го уапсила. Ама ти веројатно не веруваш во тоа што го кажува Ел-Масри т.е. за овој дел сигурно ќе тврдиш дека лаже.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.739
Поени од реакции
8.755
Kakov sozivot baras denes mori ubavice , zar ne gleas koj e na vlast ? Otvori oci dobro , uste e rano .
Јас гледам терористи во Парламент.
Ти гледаш борци за човекови права.

Видиш?!

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Кога бевме најблиску го почнавте конфликтот 2001 година. Тоа е факт. Од тоа нема бегање и врз основа на тоа го изградив мојот став кон вас како етничка група, став кој ќе го имам цел живот бидејќи во скоро време не очекувам да се оправите може само на полошо да идете.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
ama posle ke treba da se zatvorat site vestacki ezera niz makedonija,ili pak ke ja promenat bojata vo Crvena Reka !!!!
aj ne tresi bez vrska...ako se sekavas na rastanski(osven ako ne si imal 3 zabi togas) ,togas isto vaka bombasticno se izleze pred mediumi i se udiraa po gradi deka ubile/uapsile/rasturtile banda od islamski teroristi--a na kraj sosema nesto drugo ispadna(montiran slucaj-sudski dokazan,platena osteta) se cini deka istoto ke se povtori,ova LUTKATA OD NASLOVNATA STRANA celi 4 nedeli bleda cela molcese a posle da se fali deka uapsila 70 godisna zena,koja navodno bila ``RAMBO 3`` vo afganistan i pakistan...
site ocekuvaa deka ke dobijat golema podrska za akcijata i borbata protiv terorizmot( na 2 nedeli pred samitot na NATO) a bukvalno site zapadni sili molcat i so rezerva ja primija ovaa akcija ...valda DBK e pojaka i posofisticirana od CIA,SAS ili MOSAD !!!
Greota samo za narodot,ispranite mozoci i vladinite megafoni ...

Братче ако имаш илегално оружје дома и ти можеш да бидеш идната "жртва" незнам кој дел од Македонскиот закон не ти е јасен па и од Европскиот нелегално поседување оружје од 5 до 10 години затвор. Неважно дали си 15 годишен 45 годишен 60 годишен. Дали ти капираш?Ако не тогаш кажи ми дека си глуп па да престанам да ти реплицирам!

Kajgana Shop

На врв Bottom