Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
А што се случува денес?
Па незнам ни јас точно али цел ден фрчат хеликотпери накај Скопска Црна Гора , кај Љуботен викаат некој тензии имало и еве сега колони џандари поминуваат на илинденска.

Член од
11 октомври 2009
Мислења
79
Поени од реакции
30
Не чуваат у тотален мрак...изглеа ако сакаме да дознаеме нешто треба кола да запалиме и да идеме на лице место...ислам ОК што не се дава ситуацијава да ескалира....но до волку???

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Од непотврдени извори изгледа има засилувања на пределот кон границата со Косово.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ако имате ТОЧНА информација за хеликоптерите или полицијата накај љуботен и визбегово кажете ја - од шпекулации на сите ни е преку такво.. значи да искочи во јавност една ТОЧНА информација покрај толку шпекулации нема никој ни да ја запримети!

п.с во љуботен живее 99.9 албанско население - македонци НИЕДЕН

п.с2 копуцине кои рекоа дека се албански деца убиени си ја исправиле грешката после низаи реакции
еве ви ЛИНК

wqx

Член од
12 април 2012
Мислења
49
Поени од реакции
36
Ова нема никаква допирна точка со логиката. Сега детево успеало да избега, а постариов човек го фатиле и го утепале?
Ова со сведоков излезе прво у српски медиуми, јас навистина не верувам дека има сведок. Или ако го има, не било на начинот на кој ти го опишуваш. Ама сепак повеќе се држам до теоријата дека нема сведоци.
Значи откако се зарчкале со децава си отишле , тогаш и сведокот си отишол одма после нив , а потоа овие се вратиле најверојатно , верувал не верувал јас верувам во инфомацијата затоа што јас лично ја дознав :)

Член од
18 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
4
po podolgo vreme sledenje reshiv i jas da se priklucam momentalno jas mislam poarno da nema novosti od ljuboten bidejki bi bilo dobro svetot da ne znae shto se slucuva momentalno ako e neshto vazno ke ne izvestea

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Денес врвот беше "заседанието во Тетово" и упатениот ултиматум да се повлече владата од Илирида.

Член од
9 април 2012
Мислења
25
Поени од реакции
5
Ima nesto denes sto se desava, ne e za dzabe letanjevo na helikopterive cel den,
tolku policija i dzipovi i se...

MVR znae se, i koi se i sto se i od kade se, ama pustite ne znaat kako da skrijat vekje,
bledi se i jankulovska i grujo, nemaat kapka krv vo niv, sto naveduva samo na toa.

Deka ke bide podobro da ne kazuvaat, ne e podobro, zatoa sto site sedat kako na bocki,
nervozata i tenzijata ke si go napravi svoeto...

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Ima nesto denes sto se desava, ne e za dzabe letanjevo na helikopterive cel den,
tolku policija i dzipovi i se...

MVR znae se, i koi se i sto se i od kade se, ama pustite ne znaat kako da skrijat vekje,
bledi se i jankulovska i grujo, nemaat kapka krv vo niv, sto naveduva samo na toa.

Deka ke bide podobro da ne kazuvaat, ne e podobro, zatoa sto site sedat kako na bocki,
nervozata i tenzijata ke si go napravi svoeto...
Како летаат над Визбегово и Љуботен,а во Бутел ништо не се слуша?Ни полиција видов ни кордони ни бутур.Има дежурни полициски патроли на Љуботенски пат ама тоа се две коли џандарски и така е цела недела веќе.Има дежурна патрола и во Радишани кај техничкиот,ама и таа ја гледам цела недела.Значи ништо спектакуларно нема барем засега.

Член од
11 октомври 2009
Мислења
79
Поени од реакции
30
за Љуботен стварно не знам...јас живеам над државна болница и тука нема ништо...но знам дека луге од хрватска и србија мислат дека тука е почната војна (камионџии кои вршат увоз на роба во државава) па сеа видете што се се пишува таму...вистина или бламажа?..за тоа ке видиме наскоро

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Битно фосили од диносаурови јајца нашле у русија, дома што се дешава мање битно ...
Што се мене тиче, јас мислам дека никакви информации нема да објават , евентуално може ако ги најдат убијците тие ке бидат ( ф.ц, м.к и т.т ) само под иницијали , и ништо повеќе ... јас не ни очекувам од медиумите повеќе детали... сепак жално за децата, ОВА НЕСМЕЕ ДА СЕ ПОВТОРИ !!!! :////

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
Sigurno im vlegoa vo traga na ubijcite i daj boze naskoro da gi fatat. Koi i da bidat jas mislam deka MVR ke mora da gi istrazi site nivni vrski i motivi zatoa sto mislam deka vo slucajov se vmesani poveke stranski organizacii koi ne ni sakaat dobro. Spored mene mislam deka se raboti za kriminalci ( mozebi se i od kosovo no toa ne treba da znaci deka treba da se obvinuvaat site Albanci ) koi lesno moze da gi zavrsat valkanite raboti za drzavi koi edvaj cekaat da ne vidat na kolena i razdeleni. Edinstveno na Makedonija ne i treba vojna vo momentov zatoa sto taka konecno ke im se ostvarat celite na site zemji okolu nas. Vi poracuvam da bideme strplivi, pametni, jaki i konecno da se splotime za Makedonija bez ogled na koja vera i nacija i pripagame. Jas kako musliman, vo imeto na mnogu moi prijateli muslimani od Makedonija vi poracuvam deka nikoj ne go opravduva ova zlodelo i namerite da se rasturi nasava zemja. Bidete sigurni deka i mnogu razumni Albanci, turci bosanci i dr. vo momentov se so Makedonija i se nadevaat deka zemjava ke se vrati na staroto. Pozdrav do site i se nadevam deka do utre ubijcite ke bidat fateni i kazneti spored tezinata na zlodeloto. MIR ZA MAKEDONIJA!!!

Член од
17 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
за Љуботен стварно не знам...јас живеам над државна болница и тука нема ништо...но знам дека луге од хрватска и србија мислат дека тука е почната војна (камионџии кои вршат увоз на роба во државава) па сеа видете што се се пишува таму...вистина или бламажа?..за тоа ке видиме наскоро
Neje istina vo Srbija nijedno glasil nekaža deka e vo MK počnata vojna, za HR neznam. Ovde se kažuva vo medijumite deka je vo MK veoma napnata međuetnička situacija.

Kajgana Shop

На врв Bottom