Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Па, еве, ми текнува на мене лично и моето најтесно опкружување, кои доколку не сме биле нивни истомисленици и знаменосци на нивните бои, во време на диктатурата на вашиот воспеан херој Гвујо, сме биле на мета на цензура на говор. Да не почнам да ти зборувам за моето пошироко опкружување и некои „суспектни“ случаи на политички егзекуции на контра него новинари во негово време, мислам дека ти имаш и многу подобар увид за тоа од мене, но ти одговара да глумиш недотекливост и лудило. За добра сума на партиски шушки можеби и јас би го правела истото.
Доволно кажа со последната реченица, сега слободно одјеби... и не оди офф-топик.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Па, еве, ми текнува на мене лично и моето најтесно опкружување, кои доколку не сме биле нивни истомисленици и знаменосци на нивните бои, во време на диктатурата на вашиот воспеан херој Гвујо, сме биле на мета на цензура на говор. Да не почнам да ти зборувам за моето пошироко опкружување и некои „суспектни“ случаи на политички егзекуции на новинари, мислам дека ти имаш и многу подобар увид за тоа од мене, но ти одговара да глумиш недотекливост и лудило. За добра сума на партиски шушки можеби и јас би го правела истото.
Од кај да знаам дека сега не го правиш истото(за добра сума на партиски шушки).....зошто инаку би се служила со ваква реторика против мене??

Ако сакаш нешто да ми кажеш, кажи ми директно...постои таков начин, овде не е местото за тоа...после се што сме го имале како муабет :)
Освен ако не било се лага и превара....тогаш продолжи.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Не изјавата на министерот шапшал.... Туку Апелациониот судот на Косово 2016. Ама кога министерот даваше изјави 2013, таквите како тебе не сваќаа дека изјавите ќе бидат поткрепени на хартија.

Доста бре ми даваш изјави и одлуки на косовски инстанци. Не ме смеј.
Гзот на Грујо го бришеш со валидноста на политичките одлуки на косовските институции, што служат за дневнополитичка употреба и можат секој ебан момент да се сменат. како на пример, - Царините остануваат, и слично.

Они (косовските институции) рекле нема и ете, што може тука Груевски (или Заев)?

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Доволно кажа со последната реченица, сега слободно одјеби... и не оди офф-топик.
Само се потсмевав со мотивите на членот чие лично мислење ме интересираше. Сè останато кажано на темава инаку беше хируршки прецизен онтопик, длабоко се извинувам за моите дистракции.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Вистината е дека е нелогишно било кој да се брани за целиот случај. Никој ништо не направи освен што се заташкаа и тие неколку патокази кои испливаа. Било кој да се брани за овој случај е небулозно: од министри за внатрешни до премиери и сите други.
Медузи безрбетни со единствена желба газот подолго да им биде во фотеља.
Треба да се донесе уредба сите што директно или индиректно имале функција и не придонеле за разрешување на случајот да им се забрани било каква јавна функција.
Значи навистина не знам како не ви е јасно дека убијците беа уапсени па осудени на доживотна.Ептен имате превез на очи ставено и затки во ушите или што е работава?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Nemam nikakvi frustracii a i vo bilo koja tema si imas zasluzeno perdasenje, nema nikakva potreba od nova tema. Baska se sekjavam na vremeto kako krlez mi se imase zakaceno pa da ti vratam za uslugata. I ke izlazam ako recam deka ne mi se polni dusata koga citam kako te pravat od lajno podolu posto ako nekoj ima zasluzeno takov tretman toa si ti.
Добро владе, што и да мислиш у главата за мене може на друга тема.
Абе ти реков ја, можеме ние да се дружиме (и е се дружиме) повеќе на форумов, али не у оваа тема.
Автоматски споено мислење:

Значи навистина не знам како не ви е јасно дека убијците беа уапсени па осудени на доживотна.Ептен имате превез на очи ставено и затки во ушите или што е работава?
А сега, некој го поништи тоа судење.
ОК, ете викаат, имало неправилности, нека се напраи отпоново да биде правилно.

Но, они се на власт од 2016-та, а сега сме 2020. А случајот не е разрешен.

Казаки

Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Немаат превез на очи. Него вперувајќи го прстор кон нас дека го бришеме гзот на Грујо, тие сакаат сопствениот да го избришат за сите бљувотини кои ги пишеа овде на форумот ;)

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Добро владе, што и да мислиш у главата за мене може на друга тема.
Абе ти реков ја, можеме ние да се дружиме (и е се дружиме) повеќе на форумов, али не у оваа тема.
Автоматски споено мислење:

Значи пишала дека никој ништо не направил.Тоа никако не може да биде точно

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
После темата на DenaM, оваа ми е одлична за пауза уз кафе.....

А шо беше финтата со Скопје 2014, и зашто Зајко не го амнестираше Грујо?

Чисто да не е офтопик :coffee:

Казаки

Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969

Кај т'п па и упорит :D

Кои неправилности бе кажи ги, наброј ги? Или ќе те чекаме уште и ќе те читаме во лето господово 2020, дека бомбите само што не пукнале?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Си ја завршија работата и едните и другите и никој не настрада ниту па изгуби нешто, обични Македонци беа наскани да влезат во собрание, он самиот повикуваше да не се седи у влечки а прв избега, вистински лидер као што го престувате ќе беше прв на сите протести за името и за се, без разлика дали има опасност да го скинат.А
ти и остантиот дел од членството палете се на приказните дека коа ќе се вратите на власт Грујо ќе го ставите министер на МВР и ќе апсите комуњари, верувајте си дека некогаш му било гајле за Македонија, впрочем и на самите вас не ви ни било да не сте вработени баш поради тоа.
Grujo od nacionalen lider na Makedonskiot narod koj kako nitu eden drug Makedonski političar vo poslednive nekolku decenii navistina uživaše ogromna poddrška od narodot, na kraj ispadna najgolemata kukavica, pizda i prevara. Vlasta im ja podari/pokloni na Zajkovci, a negovata partija ja prepušti na Žmickovci, narodot koj go poddržuvaše poveke od deset godini na vlast go ostavi na cedilo, pa sega vo papuči na nozete ni pišuva kolumnici... Ma fuj bre neka si sedi tamu vo Budimpešta vo pregratkite na Orban i ič neka ne se vraka vo Skopje, ni potrebal ušte toj ... Papuča Patriot Pobegulja Mađarska !

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Кај т'п па и упорит :D

Кои неправилности бе кажи ги, наброј ги? Или ќе те чекаме уште и ќе те читаме во лето господово 2020, дека бомбите само што не пукнале?
Од кај да знам ја. Прашај го Заев. Он рече затоа го рестартира.
Сакаш од Косово изјава на функционер да ти постувам за тоа дека не е битно кои се неправилностите, битно е дека Заев мора да го рестартира случајот?

Казаки

Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Ох, сега ти засмета оф-топик на темава?
Од кога исламски радикализам на темата е офф-топик, или ги слушаше бомбите со кои ни ги направи цитрони и знаеш нешто друго?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Од кога исламски радикализам на темата е офф-топик, или ги слушаше бомбите со кои ни ги направи цитрони и знаеш нешто друго?
Lol, ги измеша лончињата? Толку ти требаше. Изглеа понатаму само како расипан телефон ќе иде комуникацијата.
јеби га

Kajgana Shop

На врв Bottom