А што да ти кажам? Супер сте, топ сте, кис4е?
Извадивте некој кадар? Некој добар доктор, инжињер? Вечно си гласате за учкарите и супер ви се, а цмиздрите. Јас стварно не сакам кој к***ц сакате.
Уште ќе серете дека во Југославија не ви било дадено право да се школувате? Југославија ја нема скоро 30 години.
Кои се твоите аргументи?
Ти дојде мерак на душата што се убиени децава и чоеков?
Види се самиот како пишуваш овде - 5 луѓе се ова, 5 луѓе мртви за реванш, за вашата е***а кауза....и уште ти покажуваш храброст да опрааш овде правди, судства и да критикуваш држава. Те читам и за детено како пишуваш - ордата сакала да го линчува македонец - нема проблем, овој го изгазил детето во спас на свој живот и своја фамилија - барате смртна казна, протестирате, урлате као кромањонци...многу „швајцарски“ размишљаш бе, браво! Зимбабве сме ние шо ви поклонивме држава.
Зборувавме за состојбата на државава, ти скокна кај Албанија и Косово, ја викам ви не сте способни и не заслужувате држава, ти ми викаш вие да не заслужувате???
Не ме интересира за Албанија или Косово, ниту читам српски весници па да знам што како е таму. Мене ме интересира тоа што во оваа држава нешто не штима, не викам дека ние албанците подобро ќе сме направиле... Само викам дека 100% ваша е вината што не ја бива државава.
Ти дојде мерак на душата што се убиени децава и чоеков?
Што ти е ова жив ти све, јас не бранам убијци, не сум како вас, исто за Гостивар, исто за Куманово, за едното има видео материал за другото сведок каде може да се докаже дека ладно крвно ги изрешетал, ама вие пак ги браните, баравте слобода.
За многу членови убиецот од Гостивар херој го направивте, херој затоа што убил два Албанци.
За Куманово има видео материјал, каде може да се види дека за да е несреќна сообраќајка шансите се 1 према милион, и локациски и временски, ама сите до еден, со институции со све одбравте страна, очигледно не страната на правдата... Секако никаде во ниту еден македонски медиум го немаше вперењето на средниот прст кон семејството кое протестираше пред судот, ниту галењето на хаубата на колата на убиството.
Поклон држава знаеме кој добил.[DOUBLEPOST=1524509175][/DOUBLEPOST]
Цела политичка елита 20 години ви се команданти со 4то оделение, дел со извршени воени злосторства. Тоа се ваши претставници, и според нив ќе ве анализираме.
Па редно време е да затворите барем виновен во државава, барем еден...
*Не викав јас дека затворите се полни со невини луѓе
Јас ли треба да ги затворам, дај кажи дали сте направиле протест за да се затворат воените криминалци?
Вие сте задоволни што ви останаа чаршиските муабети, празни муабети, ништо друго...[DOUBLEPOST=1524509504][/DOUBLEPOST]
Знаеш дека има разлика меѓу обвинет и осуден?
Осуден како Јохан за воено злосторство
Пречекот на херојот...
[DOUBLEPOST=1524509893][/DOUBLEPOST]
Те лаже Зеќири.
Еве како е во Зимбабве:
Прегледај го приврзокот 189595
http://www.wipo.int/edocs/lexdocs/laws/en/zw/zw038en.pdf
Дали Вентили се придржуваше до овој зимбабвеански акт, или тогаш сè уште не го беше достигнал цивилизациското ниво на државата која вие во своето незнаење толку многу ја омаловажувате?
Не знам за зимбабве, ама знам дека во општина липково со 30 000 жители уште нема водовод и канализација, за иронијата да е поголема низ општината и од општината поминува водата кон Куманово, а еколошка катастрога било што за месец два имало прекин на водата за Куманово, двојни стандарди или што викаш?