IvicaPunK
Старо нов член
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.084
- Поени од реакции
- 85
Ти си ко дрољите што се дупат со шип.тари за кеш и бижутерија.
Wise words from a wise man
Ти си ко дрољите што се дупат со шип.тари за кеш и бижутерија.
Прво речеWise words from a wise man
Па после се предомисли.за сите постапки кои ги наброја јас капа им симнувам
И на крај се доиспосра.А да, многу им се восхитувам на сложноста.
Значи, да резимираме. Ти одобрувашМожда се ужас племе, ама рака даваат за припадник на нивна националност, за разлика од нас македонците кои ни на фамилијата не би и помогнале.
Во ред, а дали и другиве случаи на бранење на виновнициве се случајност?
Мислам дека соема добро ти е објаснето, со твои цитати, црно-на-бело, во постот на другиот член....Незнам шо ми се свртевте сеа
Прво рече
Па после се предомисли.
И на крај се доиспосра.
Значи, да резимираме. Ти одобруваш
-убивање цивили
-мачење цивили
-уништување приватен имот
-уништување државен имот
-уништување објекти од културно значење
-тероризам
-итн
Истовремено, им се восхитуваш на луѓето кои сложно бранат убијци на цивили бидејќи се од иста националност. После ваква тешка бламажа се прашувам како воопшто си способен да користиш компјутер и формираш реченици.
Ајде ќе почнеме да цртаме.Јас па мислев само да пцуеш си знаел.
Образложи ми како примети дека сум сменил мислење ? Не разбирам стварно.
Препрочитај од почеток се што иам напишано и едитни си го постот, очигледно не си ме разбрал.
И не, нормално како и секој нормален човек, не оправдувам таков чин, НИТУ ПАК НЕГДЕ СПОМНАВ.
И не ме сваќај погрешно, од дното на душава ги мразам.
- Да. Они мислат дека е монтажа, иначе одма би ги осудиле убијциве.
- За случајот Сопот, они мислат дека е монтажа, иначе никако не би подржале терористи.
- За хашките воени злосторства не мислат дека е монтажа, за среќа тие се чисти како солза случаи, но сметаат дека и за воените злосторници треба да важи амнестијата, инаку одма би ги осудиле злосторниците.
- За палењето на црквата и корнењето крстови, во Лабуништа, они мислат дека се тоа го направиле самите Македонци, иначе да беа Албанци починителите, одма ќе реагираа.
- За сите претепувања по автобуси, сметаат дека повторно не се виновни Албанците, туку некој ги мести.
- За убиството во Ѓорче, каде пљачкаш уби жртва - дете, со нож в срце, они сметаат дека е самоодбрана, иначе секако ќе застанеа против пљачкашот убиец.
Овде првенствено назначуваш дека ти им симнуваш капа на луѓето кои вршатА за сите постапки кои ги наброја јас капа им симнувам, бидеќи тие, вакви такви, искочија посложен народ од нас.
И на крај заврши со мислатаА да, многу им се восхитувам на сложноста.
Сума сумарум, според овие три цитати ти:Можда се ужас племе, ама рака даваат за припадник на нивна националност
Барем некој на форумов има чест .Јас во сто поста напишав дека не ми е јасно како може Македонец да му реплицира на шипптарско смрдено инцестно племе што му е под нозете ама немаше ефект,па уште му се докажуваат на племе што протестира за ослободување на монструми.Ete gi bre ... Ete kako se zabavuva plemeto na piknik
Nie obicno na piknik ideme si peceme skaricka, kjebapi, kubasici ova ona, pa si igrame so nekoja topka aa uu nesto taj film ... glej kako se zabavuva edno inteligentno pleme vo 21 vek
A valjda tuka vekje ova e kao feti6 do nivo na du6even orgazam ....
I stvarno ne znam kako imate nervi da im replicirate na pripadnicite na ova pleme tuka na forumov .. mene iskreno mi e gnasno da pretisnam kopce ODGOVORi na vakva gnasna semka ...
Za ovie ni kurshum ne bi dal ... samo klada !
Se izvinuvam za off topicov ali i ne znam dali e bas oftopik ...
А пази на пикников све мажи , една жена нема . Пендрак парти . И после ќе кукаат за права , еднаквост и антидискриминација . А нивните були од соба не ги вадат сонце да ги фати . Ги третираат ко машини за деца раѓање. Јас мислам дека жените на овие на видеото сонце гледаат на слики . Кај се видело жена од куќа да излезе , та недај боже сама .Ete gi bre ... Ete kako se zabavuva plemeto na piknik
Јас се извинувам однапред за оффтопиков но морам да ви кажам што ми се случи денес
Јас и мојот другар се возевме на оваа релација Прегледај го приврзокот 97577
Ние бевме пресретнати од страна на траткор кој доаѓаше (+1)од љуботен со огромна приколка во приколката имаше деца со возраст одприлика 12 годишни и тие почнаа со своите провокации ние од првин ништо не им викавме и мојот другар се налути и некако го претрка тракторот и му рече на возачот да ги прибери децата и овој вика добро добро терај и децава не престануваат да провцираат јас останав позади зошто неможев да го помина децава сеуште провицираат јас ништо не им реков другар ми застана некаде пред +2 за да возиме заедно и тогаш децава почнаа да извикуваат Смрт за Каури и други глупости и тогаш другар ми јас почнавме да им враќаме зошто кои се они да зборат така и на 2+ возачот застана и имаше продавач на бостан (млад човек макс 25) и почнаа да не бркаат и некако им избегавме
Значи лугево бог да чува се од мали години ги учат за омраза кон нас Македонците и плус се од Љуботен
Иначе З означува завршување на бркањето се изморија а ние накај дома
А С стартот
Не фала богу иначе ако им влезиш да им крадиш тоа бостанот со воздушна пукаат го чуваат како очитедобро не ви извадиле некој калаш од по тоа лубениците
Во 14 век добри биле сеуште не биле потурчениОни се европски народ--- во 14век.
Монтиран случај. Децата гарант работеле за српските тајни служби.Јас се извинувам однапред за оффтопиков но морам да ви кажам што ми се случи денес
Јас и мојот другар се возевме на оваа релација Прегледај го приврзокот 97577
Ние бевме пресретнати од страна на траткор кој доаѓаше (+1)од љуботен со огромна приколка во приколката имаше деца со возраст одприлика 12 годишни и тие почнаа со своите провокации ние од првин ништо не им викавме и мојот другар се налути и некако го претрка тракторот и му рече на возачот да ги прибери децата и овој вика добро добро терај и децава не престануваат да провцираат јас останав позади зошто неможев да го поминаm децава сеуште провицираат јас ништо не им реков другар ми застана некаде пред +2 за да возиме заедно и тогаш децава почнаа да извикуваат Смрт за Каури и други глупости и тогаш другар ми јас почнавме да им враќаме зошто кои се они да зборат така и на 2+ возачот застана и имаше продавач на бостан (млад човек макс 25) и почнаа да не бркаат и некако им избегавме
Значи лугево бог да чува се од мали години ги учат за омраза кон нас Македонците и плус се од Љуботен
Иначе З означува завршување на бркањето се изморија а ние накај дома
А С стартот