Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
1 мај 2009
Мислења
204
Поени од реакции
52
Да ти го прочитав постот.Во глобала не сакаш да се даваат премногу информации и.т.н
И дека немаме војска да се справиме со тоа нема кој да ни помогне и.т.н.
Nevermind битно се искаравме цел форум .Албанц ите ни се смеат сега .
Ne drugar albancite ne se smeat (ebati psihologijata koga covek pati od kompleks deka nekoj mu se smee) ni se smeat grcite, srbite i bugarite. bidi siguren vo toa. albancite se zagrizeni isto kolku nie. i oni imaat deca, zeni, familija.
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.653
Поени од реакции
70.675
Треба да се прогласи национална ден на жалост ...не само во општина Бутел ....
Нас кој ќе му текне брат, тоа ти е во бескичмењачка држава.
Во Србија загинаа деца во дискотека, се прогласи ден на жалост.
Тука се свирепо застрелани, ден на жалост само во општината :facepalm:
 
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Само Бутел на ден на закоп на пет брутално убиени млади луѓе прогласи ден на жалост? Град Скопје и цела Македонија да не спијат? Каков е овој однос кон фамилиите на починатите и воопшто кон нас граѓаните. Тое е единствен начин на државата да изрази сочувство.
Да се прогласи на целата територија на град Скопје и на Р. Македонија и исто како во Гостивар да се даде парична помош на фамилиите!
 
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Догодина планирам да доаѓам на факултет во Скопје и уште од сега планирам да поднесам барање за дозвола за пиштол вака не бива...:tapp:Не е нормално ова што се случува не...
 

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.187
Поени од реакции
21.877
Еј знам дека не е ова за мене, но многу несредено ги пишуваш постовите и може човек многу лесно погрешно да те разбере. Извини што се мешам вака
да не беше наменето за тебе ама ете што напишав па ѕирни дали сум во право или не.
тука и тука
 
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Догодина планирам да доаѓам на факултет во Скопје и уште од сега планирам да поднесам барање за дозвола за пиштол вака не бива...:tapp:Не е нормално ова што се случува не...
Ако тоа што сакаш да студираш има во Штип, иди си таму. Тоа им викам на сите кој сакаат да дојдат во Скопје. Некој не ме послушаа и сеа ми кукаат..
 

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
18.810
Поени од реакции
26.374
Да ти го прочитав постот.Во глобала не сакаш да се даваат премногу информации и.т.н
И дека немаме војска да се справиме со тоа нема кој да ни помогне и.т.н.
Nevermind битно се искаравме цел форум .Албанц ите ни се смеат сега .
Не се караме, го изјавуваме нашиот гнев, да сум на местото на Албанците во моментов, не би се смеел, туку би почнал да ги барам убијците.

Иначе, пак ќе нагласам, дека се Албанци убијците и дека убиството е со етнички предзнак, кој би требало да иницира војна во Македонија, доволен доказ е посетата на Амбасадорот на САД на седиштето на ДУИ.
 
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.498
Поени од реакции
2.779
Kaко прво во случај да се алб*нци убијците (ама ако тоа се каже јавно), е тогаш ќе настане една крвава војна у која очигледно албанолите ќе го извлечат подебелиот крај ... нема да може целата власт да ја сопре осветата на македонскиот народ посебно на луѓето кој се на возраст помеѓу 30-40 години и кој во 2001 највеќе ги пратеа случувањата во војната, ние македонците знаеме цело време да си се правиме како ништо да не било и да затвараме очи на единечните убиства и престрелки , ама за ваков масакар не верувам дека некој македонец у светот ќе остане рамнодушен, посебно што 4 од 5 убиени се деца по 19-20 години ... незнам до кај ќе иде работата, ако е мафија у прашање ,тогаш ќе кажат и јавно од МВР ама ако е у прашање верски и национален фундаметализам е тогаш нема ништо да кажат ради тоа што сите знаат што ќе се случи во тој случај ... во оваа држава има барем 15 000 македонски фанатици кој ќе се пријават доброволно во АРМ и МВР, и ќе побараат опрема,оружје и униформа !
Да .....ако се докаже дека се Албанци (обични луѓе, ситни криминалци или осветувачи за некои нивни работи) тогаш на народов знам дека ќе му пукне филмот тоа ми е јасно ... Ние сме мирен народ ама ако ни стапнат на душата спремни сме да им ја извадиме на тие така што ни направиле. Македонецот е мирен ама не дај боже да ја премине границата некој ... ќе видиме следниве 2-3 дена како ќе се одвиваат работиве !! А за тоа ако недајбоже дојде до тоа, пак викам недајбоже
е го јадат за сите ќутења до сега !! Ние може да претпоставуваме моментално вечерва а како ќе оди акцијата за пронаоѓање така ќе се сврзуваат работите кој? како? за што? со кого? за кого итн ќе видиме утре задутре ... Ова е извршено професионално од професионален убица друго нема ... Да пукаш ладнокрвно во 4 деца во глава ....обичен човек па и кримос нема шанса да го направи тоа !! Гарант ... Нема основа ? За што да го направи тоа обичен Албанец ? Ако се работи за верски фундаментализам пууууфффф е тука е тешка работата како планина ... ама не верувам да е тоа !! Ова е масло однадвор ние како држава да не успееме...несакаат да постоиме ...тоа е работата !! На секој начин сакаат да не уништат со тоа што ние сами одвнатре ќе се уништиме...Грците уште одат по таа теорија дека ние како држава нема сами да опстоиме и после 20 години...тоа е тоа сакале нејќеле мора да живееме со тоа !! Со една цел е направено ова ... да има дестабилизација на Македонија !! Денот е прецизно одбран за сценарио ...
 
Член од
1 мај 2009
Мислења
204
Поени од реакции
52
A polovina od ovie ovdeka ubivaat Makedonski deca sekojdnevno maltretiraat a drugata nivna polovina saka da ne dokrajcat .
Zatoa sto lupas gluposti , lugeto kako sto procitav se soucestvuvaat so nas i iskreni im se komentarite ...
Koj ubiva makedonski deca sekojdnevno? Koj maltretira sekojdnevno?
Eden na forumov kaza za tie sto ziveat vo tetovo....ako ne se cepkas nikoj ne te cepka. tepacki sekogas ke ima. toa pravat deca.

A lugjeto sto se socuvstvuvaat so nas....ti si nenormalen. Nie patime ne od albancite, ne od sebe nego od toa sto mislime deka morame da imame ortak do nas. uste kako deca ne mozeme da prdneme bez drugar/drugarka ne me ni cudi sto gledame nekakov spas/uteha vo srbi ili bugari. bog da cuva...tie sto AKTIVNO RABOTELE da ne nema 150 godini i povekje.

Pred raspadot na JU vo MKD ne se peeshe "za Albanci gasna komora" pocna vojnata vo Bosna ...kako be ni tekna da mrzime Albanci od nigde nikade a do togas bilo mirno?

nemoj da bides naiven osven ako ne ti odgovara

Tie sto se so srpsko poteklo vo makedonija, neka biraat kaj polagaat lojalnost. dali im e vazno da ziveat vo mirna zemja kade sto ke si go odziveat zivotot ili im e vazno da ziveat za bolna ideja sto mozzebi ke se sluci vo idnina.
 
M

.:makedonec:.

Гостин
И да се албанолите бе друже и да се, земи стави се сам во таква положба. Брат ти да убие некој а ти да го јадеш за него. Зошто бре будало зошто сереш на форум, место да учиш, да побараш помош од некого да ти помогне, да ти покаже како да го користиш умот? Зошто?

За ''будало'' и ''сереш'' има администратори и се надевам дека ќе се погрижат да не влезеш на форумот како член едно 6 месеци (додека не ти дојде паметот) ...а како и да е, истрагата ќе покаже кој се убијците па после ќе видиме кој и како ќе го исконтролира овој напатен народ и кој и како ќе ги исконтролира неговите нерви ... ти па дека си учел и дека си читал се гледа колку имаш мозок , толку многу имаш, што немаш аргументи да докажеш нешто па мораш со навреди да ставаш тапи !:tapp::notworthy:

P.S - За ралика од тебе нема да вреѓам оти се е во мозокот, твојот очигледно не е доволно развиен и застанал на твојата десета или единаесета година од животот !
 
Член од
24 март 2010
Мислења
15.217
Поени од реакции
25.977
дека се Албанци убијците и дека убиството е со етнички предзнак, кој би требало да иницира војна во Македонија, доволен доказ е посетата на Амбасадорот на САД на седиштето на ДУИ.
Според целиот сплет на случувања ова е неспорно. Битното прашање што се поставува и што треба македонските институции да го одговорат (без разлика дали јавно или не) е, кој е нарачателот?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom