Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Seam strav ? Ne,ne seam strav voopsto,bas naprotiv,sum protiv bezpotrebnoto velicenje na Albancite deka se opasni,zatoa sto se SAMO koga ke svrtis grb,koga ke pokazes zabi vitkaat opas.Znam od iskustvo,za koe imam nekolku prijavi..i ne glumi Toni Montana na temava,ocigledno nemas od damna izlezeno na ulica.
Немам намера да ја уништувам темата, останувам на своето. Нека се пишува во врска со темата.
За другото времето ќе покаже, ќе замре и подршката од западот па после ќе видиме кој е кој.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Немам намера да ја уништувам темата, останувам на своето. Нека се пишува во врска со темата.
За другото времето ќе покаже, ќе замре и подршката од западот па после ќе видиме кој е кој.
Ke vidime vo pravo si.

Член од
1 март 2014
Мислења
283
Поени од реакции
73
Seam strav ? Ne,ne seam strav voopsto,bas naprotiv,sum protiv bezpotrebnoto velicenje na Albancite deka se opasni,zatoa sto se SAMO koga ke svrtis grb,koga ke pokazes zabi vitkaat opas.Znam od iskustvo,za koe imam nekolku prijavi..i ne glumi Toni Montana na temava,ocigledno nemas od damna izlezeno na ulica.
:pos:

Falanga.!!

puls.podzemlja
Член од
29 април 2014
Мислења
103
Поени од реакции
104
ЌЕ ИМА ОДМАЗДА....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ....!!!!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Да не ти е гајле..
Тоа ја докажува тезата дека си нацист или фашист. Значи имаш омраза кон некоја етничка заедница. Патриотизам во наводници. Накратко ти си чкорче кој некој ќе го запали. А кој ќе гори, некој ни крив ни должен.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Богами има и причина за тоа..
Зашто не тепа грци, и за нив има доволна причина да ги мрази. Или ќе млатиме албанчиња и роми, кои не се ни криви ни должни за масакрот.

Falanga.!!

puls.podzemlja
Член од
29 април 2014
Мислења
103
Поени од реакции
104
Зашто не тепа грци, и за нив има доволна причина да ги мрази. Или ќе млатиме албанчиња и роми, кои не се ни криви ни должни за масакрот.
Од самиот почеток кога почнав да пишувам ти си против мене,ни ми ја знаеш целта затоа,а ине треба да знаеш нема што да ти се правдам на тебе ти си никој и ништо...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Од самиот почеток кога почнав да пишувам ти си против мене,ни ми ја знаеш целта затоа,а ине треба да знаеш нема што да ти се правдам на тебе ти си никој и ништо...
Истото мислење го имам и јас за тебе. Ако ова е пишување, тогаш јас сум Достоевски. Ти си обична зовриена глава (глауч на прилепски), со штознам аркановистичко-милошевиќки погледи на светот. 'Србија до Токија','Аој Слобо, шаљи нам салате, биче меса, клачемо Хрвате', 'нож, жица, Сребреница'.
Знаеш батка, јас тебе, и таквите ко тебе без разлика на националност, би ги пратил да кршат некаде камења. Енергијата да ја трошат поинаку.
Ќе тепале Албанци едните, другите ќе тепале славомачедонци. Немаат попаметна работа.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
http://kajgana.com/momche-pretepano-vo-avtobus-na-jsp
Еве уште еден случај,али не се секирајте се е масло на политичарите ради изборите.
Oh wait.. пројдоа изборите
И јас можам да репнам некој по глава во градски автобус во Прилеп. Најлесно е така, најди некој ко фаланга, плати му. Нека удри некое албанче, после овие ќе репнат некој рандом Македонец. И ко ќе видиш, сценарио кое на некој му одговара.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Значи ги плаќаат....интересно.

Kajgana Shop

На врв Bottom