Мамење на тестови?

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Основно ретко,ама средново ... :pos2::pos2: страшно се препишува :):)
Иначе има мн финти кои ги користам ама најсигурна варијанта за ливчиња ми е кога ке ги ставам во капата во палтото на тој пред мене што седи :):) на кој проф. ке му текне таму да пребркува :):):) У средно ме имаат фатено само еднаш,ама професорката беше добра и се направи на тошо шо се вика и ми кажа абе шо ке препишеш многу маленки букви ништо не се чита. И јас и викам е да.. :)

Член од
10 септември 2008
Мислења
140
Поени од реакции
2
moreeeee prv pat prepishuvav vo 4 odelenie po istorijaa i od togash standart mi je prepishuvanjeto izvezban epten sum samo ednash me fatile i toa vo osmoi mi go zemaa testot i pak 4 dobiv :p

R

RAYTHEON23

Гостин
nikogas u zivot ne sum probal...apla sum nemal pojma i pa odev..nalet si vikam:kesa:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па се случувало еве на пример денеска германски тест у последна клупа абе живот. Се сум репишал. Цел тест ми го дадоа претходните класови јас ливчето на столчето и се препишав.
Во основно не препишував многу да не речам ич, ама еве сега во средно на секој тест се гледа само да се препише.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Секогаш препишувам, ме немат фатено :) сега зависи до професорот, некој слеп напишам на клупа, на мобилен, со ливчиња, под ракавот, на столот на тој пред мене, на Зид секаде :)

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
ја имам многу уникатен начин на препишување:
-зимам проѕирно пенкало
-бутам формули внатре,професорката не знае дека ќе го јаде!
-си го вртам пенкалото у рака,и си ја барам формулата:pos2:
-исто може и со дефиниции,цртеж некој,се....
-за да те фанат со ова,треба ептен да си ропак:vozbud:
Леле!

Мојата финта друже:pos2:ама нели е закон? Стварно треба да си кретен за да те фатат.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Хмм..на тестови шо се без врска, си спремам лифчиња за препишување, многу јасно, а на тестови битни, ги учам, асално, па некој дел ако неможам да го запатам, само за тоа праам лифче, али не се ослањам многу на него..

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Во основно не препишував ама сега во средно...:kesa:

Најчесто си правам ливчиња и во новчаниче ми стојат, под нозе, или некаде на компјутерите. Во последно време се увежбав па ставам ливчиња под тест и не ме приметуваат зошто не правам фаци коа поминува професорката или да се тресам цело време..рамнодушна сум и си препишувам и 5 си добивам:pipi:

*ова нормално кога правам тест во училница, зошто во читална ке сонувам за препишување:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
prepisuvav nekogas...dosega ne me fatile

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пред некоја недела препишував преку мсн на мобилен, viktor_mak ми асистираше:)

Г

Грејвдигер

Гостин
Македонски(на писмени, кога треба да пишаме состави) стално си препишувам од 5то одделение па до сеа. Математика не препишувам многу, не ми е многу тешка. А фи3ика бидејќи оваа нашата ги дава истите тестови стално, ние ги 3имаме од претходната година и сите прашања ги имаме на ливчиња и препишуваме.
Друго до сеа немам препишувано. А ливчињата ги кријам или во ракав, меѓу но3ете :) или на ногата го имам 3алепено ливчето(ама боли кога го одлепувам хах). И да, преку мобилен имам препишувано по Електроника во прва година, таму си ги имав сите формули и3ведено :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Напредно образувание...
:pos2: свашта...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас најчесто правам минијатурни ливчиња на кои со мнооогу ситен ракопис (за што дефинитивно ме бива :)) запишувам што ми треба и ги ставам во прибор над што ставам милиони пенкала, па ако ми треба нешто од тоа чепкам во прибор демек ми треба некое пенкало и си читам тогаш.

А исто така во оние конусовидни прибори за моливи и пенкала некогаш ги лепам ливчињата на горната страна и го местам приборот така да не може да се видат.

Ама сепак препишување на клупа е класика. :pipi:

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Во основно многу често препишував особено на тестовите по француски, математика, македонски.. но сега во средно многу ретко. Иако има многу посовршени начини јас го користам оној стариот со книга или тетратка во ташња или под клуп. Можам да се пофалам дека до сега не ме фатиле..

Kajgana Shop

На врв Bottom