Ти да помислиш занего такаАбе ни за момент не помисливте дека можеби се заљубил човекот.Завидлк,значи.
Се обложувам на две години или нешто помалку и женско дете,да се котат охриѓаниве:pos2:Се заљубил....како и во сите претходно нели
Може да се обложуваме колку ќе му трае оваа врска![]()
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=145329&idg=7&idb=2257&rubrika=Makedonija
eve koja e n-tata po red zena na Malenko. A zar veruvase nekoj vo toa deka e Irina Abramovic vo prasanje?!?!?!??! Toa kje se desese koga jas kje se omazam za George Clooney. Abe ajde lugje ne me zezajte. Sam si ima pusteno patka zasto nikoj ne go ferma maliot vo drzavava. Za greota e maliot, si ima problem.
колку даваш за година дена? ја ичСе заљубил....како и во сите претходно нели
Може да се обложуваме колку ќе му трае оваа врска![]()
Се обложувам на две години или нешто помалку и женско дете,да се котат охриѓаниве:pos2:
Значи имаме еден облог на 2 години плус женско дете и уште еден облог за една година. хммм...колку даваш за година дена? ја ичнема да стигне до таму
можда и ќе:raz::raz::raz:
ако со среќа нека му е:smir:
Може на заебанција го пиша ова, ама најсериозно ти кажувам, има такви индиции. Информација од прва рака.Значи ќе го купи ФК Охрид и Шевченко и Фантом ќе сфрши кога ќе разбере
Slusam i Mesii sakal da igra za FK Ohrid ... tocno li e ova ?ili nekoja solena sega ...?Може на заебанција го пиша ова, ама најсериозно ти кажувам, има такви индиции. Информација од прва рака.