Мала е за тебе ако...

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
3.396
Поени од реакции
7.269
Не знае за "гемчиња"
Screenshot_2022-10-17-23-51-58-54_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-17-23-54-52-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg


Или "комодоре 64"

Screenshot_2022-10-18-00-00-29-84_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Автоматски споено мислење:

Ако не се сеќава на "луна парк" , играње со "џамлии" и скокање ластик...
Screenshot_2022-10-18-00-11-51-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-18-00-07-25-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2022-10-18-00-06-43-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
 
Последно уредено:

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
3.396
Поени од реакции
7.269
Ако не знае за "џандар збира" ,
за "Лакукарача" :pos:
...и ако не јадела хамбургер "генерација М" од "Метропол"
 
Последно уредено:

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.074
Поени од реакции
2.681
Мала е за тебе ако не знае зошто служат шахтите во основните училишта за време на големиот одмор после вториот час.
 

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
7.022
Поени од реакции
16.182
Нас ни даваа ужинка во училница...
Ние што немавме платено за ужинка ни даваа лажици и ни ја отвараа шахтата , не како овие мали деца да ги мачат сами да отвараат.
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.074
Поени од реакции
2.681
Нас ни даваа ужинка во училница...
Не е баш така. И ти не си знаел.
Шахтите во основните училишта после вториот час (за тие што не се хранеа) служеа за играта ЃАОЛ... Едниот стартоваше од шахтата ама и По едно 6-7 души се бркаа со потскокнување на едната нога и едниот на крај од сите јадеше клоци в г'з...
 

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
3.396
Поени од реакции
7.269
Не е баш така. И ти не си знаел.
Шахтите во основните училишта после вториот час (за тие што не се хранеа) служеа за играта ЃАОЛ... Едниот стартоваше од шахтата ама и По едно 6-7 души се бркаа со потскокнување на едната нога и едниот на крај од сите јадеше клоци в г'з...
Ние игравме "граница", "јанино" или "долга магарица"... Ја сум Чаирско дете не сум од Цапари или од Брвеница :pos:
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom