Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 мај 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Верувале или не немам испуштено натпревар на беласица... за кошарката можам да кажам само 5-6 бидејки сум бил и јас на утакмица..инаку во петок ке биде пекол во сала верувајте... ке гориии
Да да у петок ќе биде јакоо!! :vozbud::vozbud:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
ХАХАХА маркус шо ти е бе? И шо е тоа кфе?

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
abe ako mu dozvolat da igra na grne togas ne znam so sto ke go obvinuvaat feni za vrskite so kfm
moze togas ke vikaat ova e nekakva taktika na feni:)

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Кошаркарска федерација на Еврејот...Изум на Радиклниот..:baeh:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
abe ako mu dozvolat da igra na grne togas ne znam so sto ke go obvinuvaat feni za vrskite so kfm
moze togas ke vikaat ova e nekakva taktika na feni:)
Со донесување одлука(казна) без записник од судија, делегат или полициско лице..само врз основа на изјава од Јане..ако малце повеќе си информиран тоа ти е нерегуларна одлука која се коси со правилата на КФЕ...кои патем сами ги донеле..сами ги газат..Дизниленд се вика тоа...Ај ќе видиме до после што бива..

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ви се бендиса БИБЛ наеднаш а? Па нормално секој сака да игра надвор од домашната лига, леле ама ќе биде интересно ако нема скопски екипи, ќе има плачки. :)

V

Viktoranius

Гостин
Едно не ми е јасно само ...

Зошто КФМ одредува кој ќе игре во БИБЛ ?

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
AAAAAA браос за ваа со кфм. Слободни сте и ти и радикалот.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
AAAAAA браос за ваа со кфм. Слободни сте и ти и радикалот.
Тебе паметот изгледа не ти доаѓа...
Ви се бендиса БИБЛ наеднаш а? Па нормално секој сака да игра надвор од домашната лига, леле ама ќе биде интересно ако нема скопски екипи, ќе има плачки. :)
Се е без пари..а имаш поголем кавалитет на екипите.наместо да си играш со Маврово и Соколи ќе пробаш да видиш дали навистина те бива како клуб.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Едно не ми е јасно само ...

Зошто КФМ одредува кој ќе игре во БИБЛ ?

Така налагаат условите за влез во таа лига, домашната Педерација да одбере кои две екипи мисли дека треба да ја претставуваат лигата, од тие кои ќе се пријават нормално.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Маркус де види ги само правилата и пропозициите,за фрлање на тврд предмет 1.000 евра казна,за секоа глупост по илјадарка. Они за 1 месец ќе ги вратат парите назад

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шо биде има ли информации за грнчаров? засега за БИБЛ има пополнето 2 пријави една на СТРУМИЦА и една на работнички, пелистер нема да пополни како што изјави нивниот претседател се чека на другите.. мислам ако фени пријави ке не извиси нас КФМ ке видите...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Заради Работнички ова година Македонија нема да има претставник во NLB лигата..Оти лани ја отфрлија понудата заради банален изговор..иако местото и припаѓаше на Струмица(како шампиони).Па ова година местото и припадна на босанска екипа.
По таа екскурзија на Работнички јас не би им дал да ја претставуваат Македонија ни во хокеј на трева..ама нели КФЕ е шарена крава..не е чудно пак да не извисат..само што овој пат ќе има поголеми последици..за нас.
За Грне немам уште инфо.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Заради Работнички ова година Македонија нема да има претставник во NLB лигата..Оти лани ја отфрлија понудата заради банален изговор..иако местото и припаѓаше на Струмица(како шампиони).Па ова година местото и припадна на босанска екипа.
По таа екскурзија на Работнички јас не би им дал да ја претставуваат Македонија ни во хокеј на трева..ама нели КФЕ е шарена крава..не е чудно пак да не извисат..само што овој пат ќе има поголеми последици..за нас.
За Грне немам уште инфо.
на какви последици мислиш, ако може поконкретно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom